ROMÂNII cu credință în ORTODOXIE și dragoste de NEAM și ȚARĂ trebuie să ȘTIE ……………..

https://www.activenews.ro/stiri/Acum-80-de-ani-in-aceste-clipe-File-din-Razboiul-de-1-421-de-zile-pentru-zdrobirea-jugului-rosu-al-bolsevismului-de-pe-fratii-nostri-cotropiti-din-Basarabia-si-Bucovina-dar-nu-numai-167605

Motto:

” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI UNIVERSALE , a spune ADEVĂRUL e un act REVOLUȚIONAR” ( George Orwell) 🙂

și de mare CURAJ , adaug de la MINE 🙂 🙂 🙂

căci , NU-ȚI mai DAU LIKE nici măcar foștii prieteni virtuali !!! 😦 😦 😦

Nu degeaba NAPOLEON a spus :

” POLITICA este o SABIE cu două tăișuri ” ! 🙂

Iar articolul postat pe

unde am vorbit doar despre ANII de LICEU este DOVADA SUPREMĂ a celor postate mai sus !!! 🙂 🙂 🙂

” Parlamentul European a adoptat raportul Matic,

care prevede că și bărbații pot naște

și copiii trebuie expuși de mici la ed sex.

Singurii români care au votat pentru au fost cei de la USRPLUS

Radu Ursan 25/06/2021

Parlamentul European a adoptat raportul Matic, un document care prevede printre altele, că și bărbații pot naște sau că avortul este un drept fundamental al omului, fiind votat cu o majoritatea covârșitoare.

Astfel, documentul de un radicalism feroce a fost votat cu 378 de voturi „pentru”, 255 „împotrivă” și 42 de abțineri.ADVERTISING

Singurii europarlamentari români care votat în favoarea acestui document au fost cei de la USRPLUS.

Este vorba despre Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache.

S-au abținut Dragoș Pîslaru, Adrian Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu.

Nu au votat: Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Vasile Sigfried Mureșan, Victor Negrescu, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose.

Claudiu Manda a fost absent. Ceilalți europarlamentari au votat împotrivă: Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Grapini, Hava, Motreanu, Nistor, Terheș, Tomac, Vincze, Wincler.

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, a explicat ce conține raportul, care se intitulează oficial:

Sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente în UE, în contextul sănătății femeilor” (disponibil aici, în RO).

Printre altele, impunerea educației sexuale în școli, conform normelor OMS, cele care prevăd masturbarea copiilor cu vârste între 0-4 ani.

Atenție, raportul vorbește de bărbații transgen care nasc, adică persoane care sunt biologic femei, dar pe care această legislație și altele obligă statele să-i recunoască drept bărbați.

„Raportul privește „situația drepturilor sexuale si reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii”, si este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent. Acest raport propune, printre altele:

1. Considerarea avortului ca „drept fundamental al omului”. Prin urmare, dreptul de a pruncucide are întâietate in fata dreptului la viață a copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preotii si pastorii, vor suferi rigorile legii.

2. Impunerea educației sexuale obligatorii in scoli, ba încă si la cei care nu sunt la scoală, din frageda pruncie. Aceasta educație sexuala va cuprinde ideologia de gen si tot ce e asociat cu aceasta.

3. Eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor si personalului medical, in baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința. Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv ca-i încalcă lui conștiința, sa oprească o alta persoana sa se bucure de un drept fundamental (sa facă avort).

Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține ca si bărbații pot sa nască copii, motiv pentru care trebuie, „în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen” (lit. N din raport).

Nu in ultimul rând, raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd ca domeniul sănătății este exclusiv de competenta statelor membre.

Așa cum am declarat in plenul Parlamentului European, in urma adoptării acestui raport UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea si prosperitatea, una care promovează moartea”.

Sursa :

Versus subiectul mai sus tratat , se pot citi și articolele postate pe :

https://www.bursa.ro/statul-new-york-a-adaugat-optiunea-de-gen-neutru-pe-documentele-de-identitate-65506343

https://www.bursa.ro/slovenia-si-polonia-au-sustinut-ungaria-in-dezbaterea-asupra-drepturilor-comunitatii-lgbt-03406340

Alioșa .

Un răspuns to “ROMÂNII cu credință în ORTODOXIE și dragoste de NEAM și ȚARĂ trebuie să ȘTIE ……………..”

  1. Aliosa Says:

    @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

    O duminică BINECUVÂNTATĂ tuturor persoanelor virtuale care vor ajunge pe aici 🙂 indiferent de OPINIA versus cele sus REPUBLICATE și COMENTATE de subsemnatul !!! 🙂 🙂 🙂
    Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: