Turneul Final al Campionatului European de Fotbal ,” EURO 2020 ”se joacă și pe stadionul ” ARENA NAȚIONALĂ” dar fotbaliștii echipei naționale de FOTBAL a României ,privesc meciurile la televizor……….

 • Campionatul European de Fotbal UEFA EURO-2020 începe vineri la Roma și are programate un total de 51 de partide, dintre care 36 în faza grupelor.
 • Orașele în care, în perioada 11 iunie – 11 iulie, se desfășoară cele 51 de meciuri sunt Amsterdam, Baku, București, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, Sevilla şi Sankt Petersburg.

Turneul final al EURO 2020 debutează vineri, 11 iunie, pe ”Stadio Olimpico ”din Roma cu o festivitate de deschidere inedită, în care artiști celebri vor evolua într-un spectacol virtual.

 • UEFA a selecționat ca ORAȘ GAZDĂ pentru desfășurarea a TREI meciuri din GRUPE și un meci din OPTIMILE de finală ale TURNEULUI FINAL , EURO 2020 și capitala ROMÂNIEI , BUCUREȘTI !!! 🙂 🙂 🙂 Cum DUMNEZEU îi dă OMULUI dar nu îi bagă și în sac , NAȚIONALA de FOTBAL a ROMÂNIEI condusă de Mirel Rădoi , a RATAT CALIFICAREA și astfel , pe stadionul ARENA NAȚIONALĂ din BUCUREȘTI pe care am fost de mai multe ori , inclusiv la INAUGURARE ( vezi foto mai jos) iubitorii fotbalului din ROMÂNIA vor vedea la lucru alte naționale de fotbal , și nu NAȚIONALA ROMÂNIEI !!! 😦 😦 😦 Selecționerul Mirel Rădoi și șeful FRF , dacă ar fi avut măcar un dram de DEMNITATE și ONOARE ar fi trebuit să-și dea ” deîndată” DEMISIA , dar cum NU AU …………………………

O fotografie face cât o mie de cuvinte !!! 🙂 🙂 🙂

STADIONUL „ ARENA NAȚIONALĂ ” !

Cornel Nistorescu: „Am devenit liberi, dar avem rezultate de sclavi, de proști, de neserioși, de nemâncați și de neantrenați.”

Acum 6 minute4 Vizualizari4 Timp de citire

Duminică, putem spune că am bifat încă un lucru pe care nu-l visam în anii în care România avea o mare echipă de fotbal. În sfîrșit, avem un campionat European de fotbal care se desfășoară și în România.

Înainte, eram izolați de restul lumii, dar aveam o echipă. Nu campioană a Europei, nu campioană sau vicecampioană mondială, dar era o mare echipă de fotbal. Putea învinge orice echipă națională. În suferințele noastre generate de comunism, ne răcorea cum nu ne mai răcoreau decît victoriile Nadiei Comăneci și ale lui Ilie Năstase.

Culmea, în acei ani urîți, multe cluburi și FRF erau conduse de niște domni. Nu toți. Nu culți, nu spilcuiți, nu membri prin comitete și comiții europene dar domni, unii profesori, alții arhitecți, unii militari, alții milițieni. Şi cu toate acestea, cluburile românești au urcat pe trepte și în competiții în care echipele comuniste erau rareori văzute. Am avut un comunism mai de rahat decît în alte țări, dar în acei ani am avut și cele mai strălucite rezultate sportive în toate domeniile.

De la handbal, gimnastică și atletism, pînă la fotbal eram o forță, o putere, un nume. Acum lucrurile s-au întors pe dos. Avem stadioane și nu mai avem performanțe. Avem transmisii în direct de la mai toate competițiile pe la care apar ai noștri și unde, de obicei, cu excepția Simonei Halep, ne facem de rîs.

Am devenit liberi, dar avem rezultate de sclavi, de proști, de neserioși, de nemîncați și de neantrenați. În locul generalului Oțelea și al lui Ion Alexandrescu a venit Gigi Becali! În locul profesorului Stroe de la Craiova au venit Rotaru și Mititelu.
În locul generalilor de miliție și Securitate au venit Negoiță și Cortasero. Conducători mărunți cu rezultate și mai mici.

Tocmai cînd se inaugurează stadioane peste stadioane noi ne înecăm în mediocritate. Cînd locuitorul României are peste 10 canale de sport la dispoziție, noi n-avem ce transmite. Cînd putem face vedete, fie ele locale sau regionale, nu avem performeri.

Sunt un chibiț de fotbal de pe vremea în care făceam programe de meci și reviste color pentru Sportul Studențesc, împreună cu Octavian Stireanu și Ioan Buducă. Scriam și în revista și în almanahurile Rapidului făcute de Radu Călin Cristea și mergeam la mai toate meciurile importante pentru titlul de campioană a României. Să nu mai zic de meciurile de calificare pentru cupele europene.

Scrisul despre fotbal era mult mai liber. Era un domeniu în care se răcoreau numele importante ale literaturii române și ale presei. Acum, scrisul este liber și toți se închină la golăniile lui Adrian Mutu și la propozițiile de Bulă ale lui Becali și Mitică Dragomir și se minunează că prin meciurile de la București trăim un eveniment istoric. Un eveniment istoric primit cadou de la UEFA care a încercat și varianta cu o ediție desfășurată pe terenurile din mai multe țări.

România n-a ajuns pe listă pentru calitățile sale organizatorice, nici pentru fotbalul pe care îl joacă și pentru performanțele echipei naționale sau ale echipelor de club, ci pentru pitorescul și diversitatea hărții de organizare a acestei ediții.

În aceste zile, n-am auzit nici o analiză nemiloasă a Federației Romane de Fotbal și a sforarilor și mediocrităților care o controlează. A plouat doar cu mirări și exclamații, plus o mulțime de relatări despre prezența turiștilor străini prin Centrul vechi.

Pînă acum, desfășurarea acestei ediții și la București n-a însemnat și un prilej de analiză a gropii fotbalistice în care ne-am scufundat.

Din păcate, așa anonimi și limitați cum suntem la fotbal, așa suntem și în presă. Şi pentru că toate au rădăcini adînci, mediocriatea noastră din toate domeniile vine de la politicieni. Deasupra lor, ei au un exemplu pe care nu vor să-l depășească în nici un chip.

Autor: Cornel Nistorescu

Sursa:

 • Iar în final de postare- REPUBLICARE , trei imagini care arată cu subiect și predicat că indivizii din conducere a FRF, LPF și persoanele coaliției parlamentare-guvernare a lui Klaus WERNER Johannis 😦 😦 😦 UMILESC și BATJOCORESC nu numai pe PENSIONARII și COPIII țării 😦 😦 😦 ci și pe FOTBALIȘTII ” Generației de AUR ” !!! 😦 😦 😦

Toate DETALIILE versus cele două imagini sus postate și UMILINȚA la care au fost supuși Gică HAGI și Gică POPESCU 😦 😦 😦 se găsesc pe

https://www.gsp.ro/international/euro-2020/hagi-gica-popescu-si-dorinel-umiliti-frf-tribuna2-634267.html

Alioșa .

15 răspunsuri to “Turneul Final al Campionatului European de Fotbal ,” EURO 2020 ”se joacă și pe stadionul ” ARENA NAȚIONALĂ” dar fotbaliștii echipei naționale de FOTBAL a României ,privesc meciurile la televizor……….”

 1. ioansperling Says:

  Nu Becali si Mititelu sunt de vina!
  Poate Nistorescu asta a uitat ca pe vremea aceea fiecare copil putea face orice sport. Eu am facut vreo 4 in club si ai mei erau muncitori. Azi pot doar cei bogati!
  Apoi era o mandrie sa fi roman eroii nostrii erau eroi nu ca azi curve, banditi, tot felul de indivizi imbogatiti din mai stiu eu ce!
  Si nu in ultimul rand cand media iti arata doar betivi, violatori, crime, murdarie in tara si cand nimeni nu te apara afara de ponegrire nu e de mirare ca nu mai credem in noi!
  Si daca nu pleci convins ca poti invinge mai bine nu mai pleci!

  • Aliosa Says:

   Bună dimineața, Ioan ! 🙂
   În primul rând , MULȚUMESC pentru vizită și comentariu ! 🙂
   În al doilea rând , cu tot RESPECTUL , jurnalistul Cornel Nistorescu , a vrut și chiar a și reușit să SCOATĂ în EVIDENȚĂ cu TOTUL ALTCEVA decât ai înțeles Domnia Ta ! 😦
   În Școala Militară de Ofițeri Activi ” Nicolae Bălcescu ” din Sibiu în perioada 1969-1972 , am practicat ATLETISMUL la PROBA de CROS pe distanțe de 1000, 3000 și 5000 de metri așa că , ȘTIU care-i TREABA cu SPORTIVII de dinainte de 1989 și de după ! 🙂
   După absolvirea școlii
   http://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
   și înaintarea în gradul de LOCOTENENT ,
   am fost repartizat la cerere la Regimentul 2 Pontonieri ” Eftimie Croitoru” de pe malul DUNĂRII bătrâne 🙂
   iar la primul CONCURS de ALERGĂRI pe REGIMENT în vederea formării LOTULUI de SPORTIVI ai R.2Po pentru viitoarele participări la SPARTACHIADELE MILITARE , am câștigat detașat mai multe probe sportive iar comandantul regimentului de atunci , m-a TRIMIS ” deîndată” la ”Cursul de Calificare a Ofițerilor cu Pregătirea Fizică ” pe care l-am urmat timp de 1 ( un ) AN în cadrul Institutului de Fizică și Sport din București și l-am absolvit cu brio și acreditarea de ANTRENOR la mai multe discipline sportive …….
   Ulterior , am fost NUMIT de Comandantul Comandamentului Trupelor de GENIU ( C.T.Ge.) ca ANTRENOR al LOTURILOR CTGE cu care am obținut REZUTATE BUNE la Spartachiadele Militare de VARĂ și de IARNĂ ce s-au desfășurat înainte de 1989 în cadrul MApN , așa că , ȘTIU cum erau VĂZUȚI și APRECIAȚI sportivii înainte și după 1989 ! 🙂
   DA , ai DREPTATE , înainte de 1989 SPORTIVII erau APRECIAȚI și de conducători și de spectatori 🙂 🙂 🙂 spre deosebire de ACUM când sunt UMILIȚI 😦 😦 😦 de niște neisprăviți !!! 😦 😦 😦

   La meciul dintre AUSTRIA și MACEDONIA de NORD ( 3-1) disputat pe ” ARENA NAȚIONALĂ ” unde am fost de mai multe ori aplaudându-i la scenă deschisă pe Gică HAGI, Gică POPESCU , Dorinel MUNTEANU și mulți alții ,
   meci pe care l-am urmărit la televizor , am VĂZUT cum LEGENDELE fotbalului românesc au fost UMILITE de cei din fruntea FRF, LPF și ” GuWERNERu ” lui Johannis !!! 😦 😦 😦
   IATĂ dovada :

   ” Scene incredibile pe Arena Națională » Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP!
   Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!…….

   Foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a,
   la meciul Austria – Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale.

   Acolo a luat loc aproape toată crema politică de azi: Orban, Barna, Bode, Aurescu, Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA.

   Șeful DNA, politicienii și FRF la VIP!
   Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!
   Organizarea primului meci în România la un turneu final a produs și scene incredibile și revoltătoare.
   Duminică seara, pe Arena Națională, cei mai valoroși și mai titrați fotbaliști din istoria echipei naționale au avut parte de o surpriză negativă de proporții.

   Au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori,
   fie că aceștia erau macedoneni, austrieci sau români care aveau tichet în zona respectivă.” !!! 😦 😦 😦
   CONTINUAREA pe :

   https://www.gsp.ro/international/euro-2020/hagi-gica-popescu-si-dorinel-umiliti-frf-tribuna2-634267.html
   Alioșa .

   • ioansperling Says:

    „Cornel Nistorescu , a vrut și chiar a și reușit să SCOATĂ în EVIDENȚĂ cu TOTUL ALTCEVA decât ai înțeles Domnia Ta !”
    Acum ori a reusit ori n-a reusit?😂😂😂

   • Aliosa Says:

    Rămâne la aprecierea cititorilor și cititoarelor care voit sau întâmplător vor mai TRECE pe AICI 🙂
    iar de NU , rămâne la aprecierea posterității !!! 🙂 🙂 🙂
    Mulțumesc pentru că ai trecut din nou pe AICI ! 🙂
    Din toată inima și cu toată sinceritatea , SĂNĂTATE MULTĂ !!! 🙂 🙂 🙂
    Cu stimă,
    Alioșa ! 🙂

   • ioansperling Says:

    Si tie Aliosa asemenea!
    Mie personal imi este egal ca-mi da sau nu cineva dreptate; mi se pare prea simplist insa sa spui ca calitatea la sefii de cluburi a stricat sportul!

   • Aliosa Says:

    Dacă ar fi să DETALIEZ cu lux de amănunte toate spusele mele , ar însemna să stau tot timpul în fața laptopului , dar , soția îmi aduce aminte că NU mai avem PÂINE , așa că ,
    de multe ori aleg calea simplității !!! 🙂 🙂 🙂
    Cum astăzi se împlinesc 132 de ani de la DECESUL suspect rău de tot al poetului MIHAI EMINESCU , poate îi faci timp să treci și pe :

    132 de ani de la decesul ”LUCEAFĂRULUI”poeziei românești ,poetul Mihai EMINESCU .


    Mulțumesc anticipat ! 🙂
    Alioșa .

 2. Aliosa Says:

  @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  ISTORIA se REPETĂ dar în sens INVERS !!! 🙂 🙂 🙂

  Gafă de proporții făcută de unii oficiali ai UEFA versus disputarea meciului de fotbal din Turneul Final al Campionatului European de Fotbal, EURO 2020
  dintre Ungaria și Portugalia , disputat ieri, 15 iunie 2021 ! 🙂

  Înaintea disputării partidei dintre unguri și portughezi ,
  UEFA a făcut o GAFĂ de mare proporții,
  CONFUNDÂND Budapesta cu BUCUREȘTI !!! 😦 🙂 😦

  „Primul meci al zilei, Ungaria vs Portugalia, la București” 🙂 😦 🙂

  a scris UEFA pe contul său oficial de Twitter al turneului EURO 2020.
  În REALITATE ,
  așa după cum se poate observa și fără ochelari de vedere ,
  meciul Ungaria -Portugalia

  s-a disputat la Budapesta, pe stadionul „Puskas Arena” 🙂

  și NU la BUCUREȘTI pe ” ARENA NAȚIONALĂ ” !!! 😦 🙂 😦

  INTERESANT dar în același timp DUREROS ,
  la meciul AUSTRIA-MACEDONIA de NORD ( 3-1) disputat la BUCUREȘTI pe” ARENA NAȚIONALĂ ” gestionată de primarul capitalei Dan Nicușor ( usrplus&pnlpdl)
  la meci au participat doar 13.000 de SPECTATORI
  ( 25 % din numărul TOTAL de SPECTATORI ce puteau lua LOC în cochetul stadion ) 😦 😦 😦
  în timp ce pe stadionul din la Budapesta condusă de premierul Viktor Orban care FACE ce VREA el, nu ce îi SPUNE UE 🙂 🙂 🙂 la meciul dintre Ungaria și Portugalia
  ( VEZI videoul demai sus) 🙂 la maci au participat 67.000 de SPECTATORI , adică 100% + !!! 😦 😦 😦
  De unde se vede proverbul românesc
  ” Pentru unii MUMĂ , pentru alții CIUMĂ” adică,DUBLA MĂSURĂ cu care sunt tratate în UE Ungaria lui Viktor Orban și România lui Johannis&Cîțu!!! 😦 😦 😦
  Alioșa .

 3. Aliosa Says:

  @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Mă bucur din toată inima că a câștigat FRANȚA !!! 🙂 🙂 🙂

  Aș vrea o FINALĂ la C.E. EURO 2020( 2021)
  ITALIA – FRANTA !!!

  Aliosa .

 4. Aliosa Says:

  @ ALLL !!!

  Dacă naționala ROMÂNIEI girată de doi tineri nepricepuți în FOTBALUL de PERFORMANȚĂ ar fi JUCAT aseară pe ARENA NAȚIONALĂ ,
  sigur eram pe stadion cu DRAPELUL țării ( vezi imaginea din postarea de bază) 🙂
  strigând din toată inima :
  HAI ROMÂNIA !!! 🙂 🙂 🙂
  Dar așa,
  am urmărit meciul dintre UCRAINA și MACEDONIA de Nord ( 2-1)

  doar pentru a-i VEDEA în tribuna oficială
  pe Gică HAGI
  și Gică POPESCU ,
  marii noștri fotbaliști UMILIȚI de șeful FRF , Burleanu
  care NU i-au INVITAT cum ar fi trebuit la PRIMUL MECI de pe ARANA NAȚIONALĂ la tribuna oficială ,
  unde ,
  același individ FRUSTRAT , RĂZBUNĂTOR și plin de URĂ

  pe fotbaliștii din GENERAȚIA de AUR 😦 numit POLITIC pe vremea lui Traian Băsescu în fruntea FRF 😦
  i-a invitat pe cei/cele ce-s vremelnic la conducerea Camerei Deputaților, Senatului, DNA și alți indivizi ,
  TOȚI/toate niște AFONI în ale FOTBALULUI 😦 😦 😦 și care NU au fost NICIODATĂ pe un stadion de fotbal…………………….

  Nu i-am văzut pe cei DOI foști TITANI ai FOTBALULUI ROMÂNESC 🙂 🙂 🙂 pentru simplul fapt că ,
  HAGI și POPESCU i-au ” tras-o ” șefului FRF în sensul că i-au REFUZAT invitația de a lua loc la tribuna oficială ! 🙂
  Bravo, HAGI ! 🙂
  Bravo, POPESCU ! 🙂

  În schimb , i-am remarcat le IEȘIREA de pe ARENA NAȚIONALĂ pe cei mai OPORTUNIȘTI foști fotbaliști ai fotbalului românesc ,
  pe generalul făcut la ” Apelul BOCANCILOR” cu toate că nu a absolvit nici măcar ȘCOALĂ MILITARĂ de SUBOFIȚERI 🙂 🙂 🙂
  pe numele său Anghel Iordănescu
  și pe Dan Petrecu rămas FĂRĂ CONTRAT după ce a fost dat afară de patronul străin unde a antrenat ……………..
  care , NU au VRUT să SPUNĂ de la CINE au PRIMIT BILETE de intrare pe stadion , afirmând însă cu au avut un LOC BUN …..

  Ca de obicei , cei doi oportuniști nominalizați mai sus , ca să mai iasă în evidență încă odată ,
  au ieșit pe ” REPEDE ÎNAINTE” 😦 în fața camerelor de luat vederi spunând vorbe de ” DOI lei” !!! 🙂 😦 😦
  Alioșa .

 5. Aliosa Says:

  @ ALLL !!!
  Aseară , mai exact cu începere de la orele 19.00 s-au desfășurat două meciuri din GRUPA A , etapa a III-a ! 🙂
  ITALIA – Țara Galilor 1-0 😦
  ELVEȚIA-Turcia 3-1 ! 🙂
  Din motive doar de ei ȘTIUTE , dar de mine 199% BĂNUITE, italienii, deși au jucat zeci de minute cu UN OM în PLUS prin ELIMINAREA unui galez , au câștigat cu doar 1-0…………….,
  ceea ce a făcut ca ȚARA GALILOR să RĂMÂNĂ în clasamentul GRUPEI A pe LOCUL 2 ( doi) 🙂 😦
  în timp ce ELVEȚIA care a învins cu 3-1 naționala Turciei ,
  a RĂMAS tot pe LOCUL 3 ( trei) iar cu puțin noroc ar putea JUCA meciul din OPTIMILE de FINALĂ la BUCUREȘTI pe ARENA NAȚIONALĂ ………………………cu naționala clasată pe LOCUL I ( întâi) în GRUPA F .
  Din considerente personale care sunt prea riscante pentru a fi publicate ,
  voi posta un nou POST 🙂
  aici urmând a REVENI cu COMENTARII din desfășurarea celor mai importante meciuri până la marea FINALĂ a Campionatului European de Fot viitoarelor EURO 2020 , ” EURO 2020 ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

 6. Aliosa Says:

  @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Duminică 27 iunie, 20201, la ora 19.00 ,
  pe stadionul din BUDAPESTA ,la doar 3 ( trei) zile după ce premierul OLANDEI a CERUT scoaterea UNGARIEI din Uniunea Europeană pe motiv că premierul ungur, Viktor Orban a VOTAT împotriva așa zisului ” Raport Matic ”
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-24870402-viktor-orban-acuza-transforma-intr-imperiu-care-contravine-intereselor-natiunilor-europene.htm
  https://romania.europalibera.org/a/raport-pe-condamn%C4%83-interzicerea-avorturilor-liberalii-romania/31326215.html
  ” portocala mecanică ” olandeză a fost ELIMINATĂ în OPTIMILE de FINALĂ ale EURO 2020
  de către naționala de fotbal a CEHIEI cu scorul de 2-0 !!! 🙂 🙂 🙂

  De unde se vede că ……………..,

  ” DUMNEZEU nu dă cu parul ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

 7. Aliosa Says:

  @ ALLLLL !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  ” Buturuga MICĂ , răstoarnă carul MARE ” !!! 🙂 😦 🙂

  Aseară, 28 iunie, 2021 , pe stadionul ARENA NAȚIONALĂ din BUCUREȘTI a fost SPECTACOL atât pe GAZON 🙂 🙂 🙂
  cât și în TRIBUNE ! 🙂

  Aseară la televizor , pe stadionul pe care în vara anului 2011 cu ocazia INAUGURĂRII lui am fost și EU 🙂 🙂 🙂
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/08/08/
  am REAUZIT din piepturile a peste 19.000 de spectatori români, care în aplauzele jucătorilor ELVEȚIENI și FRANCEZI au STRIGAT zeci de secunde
  ROMÂNIA , ROMÂNIA, ROMÂNIA !!! 🙂 🙂 🙂

  Spre bucuria și mulțumirea lor, fotbaliștii naționalelor ELVEȚIEI și FRANȚEI ,
  campioana mondială ” en titre” au PRESTAT un JOC ofensiv, cursiv , cu spectaculoase răsturnări de scor !!! 🙂 🙂 🙂
  Cu totul surprinzător , ELVEȚIENII au deschis scorul 🙂 puteau majora scorul la 2-0 ca urmare a unei lovituri de la 11 metri acordate pe merit de centralul ARGENTINIAN ,
  dar , tot spre surprinderea tuturor spectatorilor jucătorul desemnat să execute ” penalty- ul” a RATAT ! 😦

  Apoi , FRANCEZII ,aducându-și aminte că sunt CAMPIONII MONDIALI , au ÎNTORS rezultatul și scorul a devenit 3-1 pentru ei ! 🙂 Din NEFERICIRE pentru ei și suporterii care i-au însoțit la BUCUREȘTI , francezii s-au CONSIDERAT prea devreme ÎNVINGĂTORI și, după ce ELVEȚIENII au redus din handicap
  înscriind pentru a doua oară , a venit BOMBA din finalul partidei ,spre BUCURIA celor peste 19.000 de SPECTATORI ROMÂNI avizi de fotbal SPECTACOL 🙂 🙂 🙂
  ELVEȚIENII au ÎNSCRIS pentru a TREIA oară 🙂 🙂 🙂 ducând astfel partida în PRELUNGIRI ,
  adică, disputarea a încă DOUĂ REPRIZE a cîte 15 minute !!! 🙂 🙂 🙂
  Cum ” FRICA păzește BOSTĂNĂRIA” în cele două reprize ( 30 de minute) , fotbaliștii ambelor echipe au JUCAT cu GÂNDUL la LOVITURILE de DEPARTAJARE ( 11 metri) ,
  câte 5 ( cinci) LOVITURI ale căror EXECUȚII sunt CONDIȚIONATE de foarte mulți FACTORI 🙂 în care ” GHINIONUL ” ocupă un loc covârșitor
  ce poate DECIDE ” pe repede înainte” cine MERGE mai DEPARTE 🙂 și cine PLEACĂ acasă !!! 😦 😦 😦
  S-a mers ” cap la cap” până la ultima lovitură de la 11 metri 🙂 când ,
  ELVEȚIANUL desemnat să execute a 5( cincea) lovitură de departajare a ÎNSCRIS ducând scorul la 5-4 🙂 🙂 🙂
  iar FRANCEZUL , prea stăpân pe el, ca să nu spun prea AROGANT , a fost ” GHICIT” de PORTARUL ELVEȚIAN care a PARAT LOVITURA 🙂 🙂 🙂
  și astfel , FRANȚA ,Campioana Mondială ” en titre” a fost ELIMINATĂ spre bucuria suporterilor ELVEIENI prezenți la BUCUREȘTI și a celor peste 19.000 de SPECTATORI ROMÂNI !!! 🙂 🙂 🙂
  Și uite așa, spre surprinderea întregii lumi fotbalistice ,
  ELVEȚIA se va DEPLASA în RUSIA pentru a se întâlni pe 2 IULIE 2021 începând cu ora 19.00 în SFERTUL de FINALĂ pe stadionul din Sankt PETERSBURG , Rusia 🙂
  cu ÎNVINGĂTOAREA dintre meciul ANGLIA-GERMANIA ,meci care se va disputa în seara aceasta la LONDRA , începând cu ora 19.00 !!! 🙂 🙂 🙂
  Pentru persoanele virtuale IUBITOARE de FOTBAL 🙂
  postez videoclipul ce prezintă toată DESFĂȘURAREA partidei din OPTIMILE de FINALĂ ale EURO 2020 dintre
  ELVEȚIA- FRANȚA !!! 🙂 🙂 🙂
  3-3 după 90 de minute de joc ! 🙂
  3-3 după cele 30 de minute de prelungiri regulamentare !! 🙂 🙂
  5-4 după executarea loviturilor de departajare !!! 🙂 🙂 🙂
  4-3 scorul general !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
  Felicitări ELVEȚIENILOR !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

 8. Aliosa Says:

  @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  ITALIA, favorita mea , la câștigarea ” EURO 2020 ” după un JOC SPECTACULOS practicat în prima repriză a ELIMINAT naționala Belgiei cu 2-1 🙂 🙂 🙂

  și pe 6 IULIE , la LONDRA , va JUCA cu SPANIA pentru un LOC în FINALA ” EURO 2020” !!! 🙂 🙂 🙂
  FORZA ITALIA !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂

 9. Aliosa Says:

  @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  ITALIA va disputa finala EURO 2020 după ce aseară ,6 iulie , 2021, la LONDRA , pe stadionul WEMBLEY ,
  a învins SPANIA cu 4-2 după executarea loviturilor de departajare !!! 🙂 🙂 🙂
  La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize a câte 15 minute de prelungiri, scorul a fost egal, 1-1,
  prin golurile înscrise de italianul Federico Chiesa în minutul 60 🙂 🙂 🙂 și spaniolul Alvaro Morata, în minutul 80 !!! 😦 😦 😦

  Squadra azzura condusă de pe bancă de selecționerul ROBERTO MANCINI a jucat cu :
  Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson (Toloi ’74) – Barella (Locatelli ’85),
  Jorginho, Verratti (Pessina ’74)- Chiesa (Bernardeschi ‘106), Immobile (Berardi ’61), Insigne (Belotti ’85).

  În FINALA ce se va disputa duminică 11 iulie tot pe WEMBLEY , Londra ,
  ITALIA va întâlni pe ÎNVINGĂTOAREA dintre ANGLIA și DANEMARCA ,
  meci ce se va disputa în această seară începând cu ora 22.00 tot la LONDRA ! 🙂

  Sincer , mă bucur din toată inima că ITALIA a ajuns în FINALA EURO2020 ! 🙂
  FORZA ITALY !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

 10. Aliosa Says:

  @ ALLL !!!

  Aseară , pe WEMBLEY, selecționata de fotbal a ANGLIEI , a învins DANEMARCA cu 2-1 în prelungirile SEMIFINALEI -2 , calificându-se în FINALA de pe 11 IULIE ce o va disputa în compania ITALIEI tot pe stadionul din LONDRA ! 🙂
  Forza ITALIA !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂
  PS ! 🙂
  Despre turneul final al CEF, ” EURO 2020” merită CITIT articolul de pe :

  https://pressone.ro/bani-politica-si-bucuria-fotbalului-cu-ce-ramanem-dupa-euro-2020

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: