Ursul ARTHUR , REGRLE urșilor carpartini,ucis mișelește de un ” prințișor” doar pentru că era cel mai mare , frumos și longeviv exemplar din CARPAȚII ROMÂNIEI……..

Motto:

Incredibil dar adevărat ,
abia acum am descifrat,
de ce în urmă cu vreo lună și jumătate ,
presa obedientă posta pe prima pagină cu ” celeritate” ,
ȘTIRI după ȘTIRI despre URȘII din HarCov care ” terorizau” 🙂
după spusele băștinașilor locului 😦
” pas cu pas” oamenii HarCov-ului !!! 😦 😦 😦
Chiar în acea perioadă de propagandă UDMR-istă ANTIURȘII din ROMÂNIA 😦
un prinț OBSEDAT de trofee de vânătoare ,
a ÎMPUȘCAT mortal cel mai FRUMOS, longeviv și sănătos URS din CARPAȚII ORIENTALI
ce se HRĂNEA și PLIMBA liniștit într-un SPAȚIU PROTEJAT de LEGE !!! 😦 😦 :-

 • Prințul ucigaș a intrat în ROMÂNIA prin Vama Nădlac în 10 MARTIE când, conform MĂSURILE de COMBATERE a RĂSPÂNDIRII COVID-19 stabilite de oamenii din GCS a lui Johannis&Cîțu ,

trebuia să intre automat în CARANTINĂ 14 zile 😦

dar el, fiind ajutat de ei care l-au invitat să ucidă URSUL ARTHUR , mers direct în zona unde era NEVINOVATUL URS pe care l-a ÎMPUȘCAT pentru TROFEUL lui de vânătoare care-i lipsea din inventar, trofeu cu care a PĂRĂSIT ROMÂNIA în 14 MARTIE , ajutat tot de cei care l-au INVITAT și AJUTAT să intre în ROMÂNIA fără a sta măcar o SECUNDĂ în CARANTINĂ !!! 😦 😦 😦

 • Pentru cei care nu știu , prințul ucigaș avea DEROGARE pentru a împușca o URSOAICĂ cu PUIȘORI , și NU pentru ÎMPUȘCAREA ursului ARTHUR !!! 😦 😦 😦
 • Iar ca ” tacâmul să fie complet” și ” LUCRĂTURA ” autorităților locale și centrale la și mai mare VEDERE , UCIGAȘUL ursului din HarCov-ul UDMR-ist ,
  este fiul TATĂLUI care l-a DECORAT anul trecut pe președintele României, Klaus WERNER Johannis :

https://www.mediafax.ro/politic/tatal-printului-care-a-impuscat-exemplarul-de-urs-in-covasna-este-nikolaus-von-liechtenstein-presedintele-unei-societati-care-il-decoreaza-pe-k-iohannis-20066901

iar de când la guvernarea României a ajuns cu voința expresă a președintelui României, Klaus WERNER Johannis și formațiunea politică numită UDMR , ” pas cu pas” la cele spuse de Petre Țuțea , DUMNEZEU să-l ODIHNEASCĂ în PACE și să-L țină mereu la Dreapta Sa 🙂 , după cuvântul ” TERENURILE” 😦 adaug cu de la mine DURERE și URȘII !!! 😦 😦 😦

Sursa imaginilor sus postate , INTERNETUL ! 🙂

 • ” Dezvăluiri:

Legătura dintre Klaus Iohannis și tatăl prințului care a ucis ursul

5 mai 2021(R.C.)

Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein, prinţul care a împuşcat, într-o pădure din Covasna, un urs considerat de organizaţiile de mediu cel mai mare exemplar, este unicul fiu al lui Nikolaus von Liechtenstein, preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi.

În calitatea sa de președinte al Societății Europene Coudenhove-Kalergi, Nikolaus von Liechtenstein l-a decorat anul trecut pe președintele României, Klaus Iohannis, pentru rolul său în construcţia europeană.

Potrivit site-ului oficial al Preşedinţiei, Iohannis a primit distincţia „Premiul European Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020 direct de la Nikolaus von Liechtenstein, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Prima dată, acest premiu a fost acordat fostului preşedinte Emil Constantinescu, după cum a afirmat însuşi Klaus Iohannis, în discursul de mulţumire pentru premiul acordat. Emanuel von und zu Liechtenstein este rezident în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria. Conform unui interviu acordat publicaţiei soj.at, el nu este austric, ci cetăţean din Liechtenstein.

Fiul lui Nikolaus von Liechtenstein, prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein, este acuzat, în prezent, de organizaţiile Agent Green şi VGT din Austria că a ucis ilegal cel mai mare urs din România.

Reprezentanții Agent Green susțin că ursul uriaș Arthur a fost împușcat de prințul austriac la Ojdula, Covasna, într-o arie naturală protejată.

Organizațiile Agent Green și VGT (Austria) condamnă uciderea ursului brun Arthur de către vânătorul de trofee, Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, care a venit în România în luna martie pentru a-l împușca.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, rezident în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria, și-a fundamentat uciderea celui mai mare urs prin derogarea oferită de ministerul mediului din România acordată pentru eliminarea unei ursoaice cu pui care ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula, județul Covasna. Dar în realitate, Prințul nu a omorât ursul problemă, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților. Ursul Arthur a fost observat vreme de mai mulți ani de rangerul Agent Green din zona respectivă și era recunoscut ca fiind un exemplar sălbatic și neobișnuit cu prezența omului și sursele de hrană oferite de acesta. Habitatul său era aria protejată Natura 2000 Oituz-Ojdula ROSCI0130.

Arthur avea vârsta de 17 ani și a fost cel mai mare urs observat în România și probabil cel mai mare care trăia în Uniunea Europeană. Măsurătorile cadavrului indică că Arthur avea 593 de puncte din 600 care reprezintă maximum posibil în industria vânătorii de trofee. Nu am mai auzit de un asemenea punctaj record până acum. Mă întreb cum a putut prințul să confunde o femelă cu pui care vine la sat cu cel mai mare mascul care exista în adâncul pădurii. Este clar că prințul nu a venit să rezolve problema localnicilor ci să omoare ursul și să își ducă acasă cel mai mare trofeu pentru a-l agăța pe perete. Avem de a face cu o partidă de braconaj, de vreme ce au împușcat ursul greșit”, a spus Gabriel Paun, președintele Agent Green.

Ursul întâmpină multiple amenințări care îi periclitează supraviețuirea: degradarea habitatului, schimbările climatice și persecuția omului. Ministerul mediului trebuie să abordeze cauzele care au condus la conflictul om-urs și nu efectele. Extracția masculilor mari destructurează populația și poate conduce la cosangvinizare. Nu se știe câți urși există cu adevărat și orice cotă de derogare acordată este periculoasă. Vânătoarea de trofee trebuie scoasă în afara legii. Alfel, confictele vor spori și specia va fi în pericol de dispariție, așa cum s-a întâmplat în majoritatea Europei”, a spus Ann-Kathrin Freude, coordinator de campanii al VGT (Verein Gegen Tierfabriken), o organizație pentru drepturile animalelor din Austria. „Este o rușine pentru Austria, că Prințul Emanuel a abuzat o derogare pentru a ucide acest superb urs doar pentru a bifa o nouă lovitură pe lista sa de trofee.“

Potrivit altor informații, prințul nu a omorât ursul problemă, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților.

Ursul brun este o specie strict protejată de legislația UE și de Convenția de la Berna. Potrivit Agent Green, derogările sunt excepții care se dau în cazuri extreme de la caz la caz, după o evaluare amănunțită a situației, iar metoda letală este ultima soluție atunci când alternativele (inclusiv relocarea) au eșuat, iar ursul problemă pune în pericol vieți omenești și gospodării.

Comisia Europeană a aprobat statelor membre buget pentru a compensa imediat fermierii care suferă pagube pe propriul teren din cauza urșilor.

Cîțu i-a luat măsura ursului

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că a avut o discuţie cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, cu privire la ursul împuşcat în judeţul Covasna, susţinând că nu toate informaţiile care au apărut în spaţiul public ar fi corecte.

„Am avut o discuţie cu domnul ministru. Înţeleg că există o anchetă. Vom vedea care vor fi rezultatele. Se pare că nu toate informaţiile din spaţiul public sunt corecte şi aici nu aş vrea să comentez ceva ce nu este corect, dar se pare că nu este cel mai mare urs, până la urmă. Vom vedea care sunt concluziile anchetei”, a precizat Cîţu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat miercuri că a fost demarat un control în cazul ursului brun împuşcat în Covasna, într-o arie naturală protejată, eveniment semnalat de către organizaţiile Agent Green (România) şi VGT (Austria).

Ministru: Am propus reducerea derogării 

Ursul brun ucis de prinț în Covasna schimbă regulile de intervenție și prevenție, a anunțat, ulterior, miercuri,  Barna Tanczos, care a propus reducerea termenului derogării pentru extragere la 60 de zile.

Barna Tanczos a spus că, în România, la momentul de față, legislația permite doar cotele de intervenție și cotele de prevenție, însă cotele actuale sunt doar de intervenție, în vreme ce cotele de prevenție încă nu au fost permise, deși legislația le prevede de anul trecut, din luna mai.

„Ceea ce s-a întâmplat în județul Covasna face obiectul unei anchete. S-au demarat două anchete paralele: o anchetă este derulată de Garda Națională de Mediu, iar a doua anchetă de Garda Forestieră. Vorbim de două anchete paralele. Cele două anchete sunt în curs”, a spus Barna Tanczos.

Ministrul Mediului a precizat că nu vrea să se antepronunțe și nici să influențeze în vreun fel anchetele.

El a făcut, însă, referire la ordinul emis de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în data de 17 februarie, un ordin de derogare, prin care se permite extragerea unui exemplar de urs din fondul respectiv de vânătoare.

„Acest ordin a fost publicat în Monitorul Oficial, iar executarea este sarcina asociației de vânătoare. Verificarea modului în care este pusă în practică această derogare se face de către agențiile județene și de către Garda Forestieră din regiunea respectivă. Ceea ce trebuie stabilit în această anchetă foarte clar: dacă s-a respectat legea cu privire la derularea operațiunii de extragere și, în același timp, trebuie clarificat și demonstrat fără dubiu dacă ursul recoltat este cel pentru care s-a emis ordinul de extragere. Sunt extrem de importante aceste aspecte”, spune Tanczos.

Acesta crede că este regretabil că unii dintre colegii său se antepronunță în perioada de anchetă, iar el precizează că va aștepta să primească raportul oficial.

Despre asociația care a depus solicitare de derogare pentru ursul din Covasna, ministrul Barna Tanczos a spus că au fost trei cereri, din care două au fost respinse.

„Trebuie să menționăm că la minister, în ultimii aproape 2 ani, din iulie 2019 și până acum, au fost depuse peste 300 de solicitări de derogare, unele dintre ele au fost aprobate, altele respinse. În cazul acestei asociații, de exemplu, au fost 3 solicitări, două respinse și una aprobată. Cele trei solicitări se referă la 3 exemplare de urs care au atacat animale, au intrat în gospodării și au pus în pericol gospodării, bunuri și viața umană. Două au fost refuzate din lipsă de documente”, a spus ministrul.

Potrivit lui Tanczos, cel mai important, după finalizarea anchetei, este reanalizarea procedurii de acordare a derogărilor, iar el a propus reducerea la doar 60 de zile a unei astfel de derogări de extragere.

„Trebuie să revedem și să reorganizăm perioada de valabilitate a acestor derogări. Această valabilitate a fost, la un moment dat, de până la sfârșitul anului calendaristic, după aceea s-a redus la 60 de zile. Eu am propus reducerea și mai drastică, astfel încât dacă în câteva săptămâni nu se identifică acel urs care a provocat pagube sau a atacat oameni și nu se poate face extragerea, să își piardă valabilitatea acel document și eventual să fie refăcute documentațiile”, a spus Barna Tanczos.

Ministrul a precizat că nu este de acord ca aceste cote de intervenție să fie folosite în alt scop decât ca intervenție imediată, precisă, pentru eliminarea acelui exemplar care creează probleme. În cazul lui Arthur, se presupune că această extragere nu a fost făcută de un membru al asociației care a solicitat extragerea.

„Nu are rost să așteptăm un an de zile să vedem dacă îl mai vedem sau nu, nu are nicio logică ca această extragere să fie făcută de altcineva decât membrii acelei asociații de vânătoare. În cazul de față (…) se presupune că această extragere nu a fost făcută de un membru al asociației care a solicitat extragerea. Vom reanaliza aceste condiții, pentru că intervenția, chiar și prevenția, sunt două excepții prevăzute inclusiv de directiva europeană, care vin și trebuie să rezolve problemele punctuale imediat pentru a înlătura un pericol. Nimic altceva. Le-am cerut colegilor mei să urgentăm aceste discuții și procedurile pentru următoarele intervenții și prevenții astfel încât dacă vorbim de intervenție să fie strict în interesul cetățenilor, al protejării vieții umane și a bunurilor, animalelor, care sunt în proprietatea cetățenilor”, a mai spus ministrul.

Prima reacție a prințului acuzat 

Cu bani poți cumpăra orice – și cu suficienți bani poți cumpăra chiar și cel mai mare urs brun din Europa, scriu jurnaliștii de la Blick despre prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, acuzat că a ucis ursul Arthur, în Covasna. Ministrul Mediului român spune că nu știe nici măcar numele ursului.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a oferit jurnaliștilor de la Blick prima reacție după scandalul izbucnit în România.

„Personal, nu vreau să mă implic în niciun fel în discuție”, a spus prințul.

Potrivit ministrului Mediului, Barna Tanczos, prințul avea un permis de intervenție, dar pentru un alt urs, considerat problematic, unul care era, de altfel, mult mai mic.

Arthur era, însă, de trofeu. Dintr-un maxim de 600, marele urs brun ucis avea 593 de puncte.

Tariful de împuşcare a unui urs în România porneşte de la 3.000-5.000 de euro şi poate ajunge până la 15.000-20.000 de euro, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de pe site-urile unor asociaţii de vânătoare, care percep aceste tarife pentru vânătoarea organizată desfăşurată pe fondurile cinegetice pe care le gestionează.

Ursul, lupul şi râsul sunt specii de vânat strict protejate în România din 2016, dar anual sunt acordate două derogări de la lege, ce se stabilesc cu aprobarea Ministerului Mediului şi Pădurilor, de regulă, în perioada 15 septembrie – 31 decembrie, respectiv 15 martie – 14 mai, pentru a fi relocate sau eliminate, în cazul în care există un motiv obiectiv pentru acest lucru.

Trofeele obţinute în urma vânătorii sunt supuse evaluării de către o comisie de specialitate a fondului de vânătoare. Această comisie are rolul de a acorda un punctaj CIC (The International Council for Game and Wildlife Conservation) în funcţie de caracteristicile fizice ale trofeului. În industria vânătorii de trofee, numărul maximum de puncte pentru un urs este de 600.

Spre exemplu, tariful de împuşcare pentru un urs care are până în 350 de puncte este de 3.000 de euro, dacă are între 351 şi 400 de puncte de 4.500 de euro şi dacă are peste 400 de puncte se percepe suma de 50 de euro pentru fiecare punct în plus, conform informaţiilor furnizate de Asociaţia „AVPS L.R Hunters” pentru Vânători Externi, din judeţul Iaşi. Astfel, un urs care are maximum de puncte, ar valora 14.500 de euro, dar la această sumă se mai adaugă şi alte tarife, precum tariful pentru organizarea vânătorii, tariful pentru fiecare foc greşit ori tariful pentru transport.

Într-un document de pe site-ul Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, care administrează jumătate din pădurile României şi 10% din fondurile de vânătoare, se arată că tariful de împuşcare pentru vânătoarea individuală a unui urs porneşte de la 5.000 de euro pentru o blană evaluată la până în 350 de puncte, iar dacă are peste 400 de puncte porneşte de la 7.000 de euro şi se mai adaugă 70 de euro pentru fiecare punct în plus, ceea ce înseamnă că la o evaluare maximă de 600 de puncte a blănii poate ajunge la 21.000 de euro. Preţurile acestea sunt percepute şi de Romanian Hunting Club, conform datelor de pe site-ul organizaţiei, scrie Ziarul Financiar.

Însă, taxele pentru trofeele de vânătoare în cazul ursului brun pot fi şi de 4.000 de euro/ animal, dacă este evaluat la până în 350 de puncte şi 12.000 de euro dacă are până în 600 de puncte, dar se mai adaugă o taxă adiţională de 80 de euro pentru fiecare punct CIC, potrivit datelor de pe site-ul, potrivit datelor de pe site-ul Asociaţiei de Vânătoare Genesis.

Recent a fost împuşcat cel mai mare urs din România, în judeţul Covasna, care avea vârsta de 17 ani. Măsurătorile au indicat că avea 593 de puncte, un punctaj record până acum pe plan local, potrivit lui Gabriel Paun, preşedintele Asociaţiei Agent Green, un ONG din România dedicat conservării biodiversităţii şi managementului responsabil al resurselor naturale.” !!! 😦 😦 😦

Sursa :

Ca să nu fiu ACUZAT de DELATORII mei virtuali gen cel

” nascutpelistaneagra” ,

nimeni alții decât SUSȚINĂTORII decoratului Klaus WERNER Johannis de TATĂL ucigașului ursului ROMÂNESC,

ARTHUR ,
postez spre lecturare și alte dovezi grăitoare !!! 🙂 🙂 🙂

https://www.zf.ro/eveniment/cat-costa-sa-impusti-un-urs-tariful-de-impuscare-a-unui-urs-porneste-20066904

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24778581-agent-green-cel-mai-mare-urs-din-romania-impuscat-catre-print-austriac-intr-arie-protejata-din-covasna.html

https://www.mediafax.ro/social/prima-reactie-a-printului-emanuel-von-und-zu-liechtenstein-acuzat-de-uciderea-marelui-urs-brun-arthur-20067318

https://republica.ro/ziarul-elvetian-blick-l-a-intrebat-pe-printul-emanuel-von-und-zu-liechtenstein-de-impuscarea-lui-arthur

Alioșa !!! 😦 😦 😦

13 răspunsuri to “Ursul ARTHUR , REGRLE urșilor carpartini,ucis mișelește de un ” prințișor” doar pentru că era cel mai mare , frumos și longeviv exemplar din CARPAȚII ROMÂNIEI……..”

 1. mucenicul Says:

  A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

 2. mucenicul Says:

  Pe Țiriac care este organizator oficial de astfel de vânători selecte în fiecare an nu l-a pomenit și nu l-a întrebat nimeni.
  M-aș mira să nu știe ceva despre acest incident.

  • Aliosa Says:

   Sincer ,
   nu știu dacă Ion Țiriac știe sau nu ceva 😦
   și tot sincer nu mă interesează persoana lui 🙂
   dar sigur știu că ,
   ” prințișorul” UCIGAȘ 😦
   a venit în ROMÂNIA cu ȘTIREA SRI și SPP ! 🙂
   ” Prințișorul” cu pricina ,
   NU putea veni așa, ca INVITAȚII lui Ion Țiriac odată ………
   El a venit INVITAT de CINEVA conform proverbului românesc :
   ” O mână spală pe alta și amândouă , obrazul ” ! 😦
   sau ,
   ” Nici o faptă bună, nu rămâne NERĂSPLĂTITĂ” ! 😦

 3. rofstef Says:

  Nici nu știu cum să încep, pentru că îmi este frică, nu cumva să mă pornesc la vale și să nu fie nimeni să mă mai oprească. 🙈

  Cum mama dracu să ai mania și un sânge atât de rece, să îndrepți țeava aia stupidă spre o astfel de frumusețe, de valoarea, de nestemat al pădurii ? 🤔
  Au ajuns nebunii să se bucure mai mult de o mortăciune de pe perete, în loc să privească adevăratul „trofeu” cum se plimbă liber în lumea lui prin pădure..
  Nu știu, și nici nu voi putea vreodată înțelege, cum Dumnezeu să ucizi o astfel de frumusețe, pentru a avea pe tapetul unui hol, un cadavru, numit trofeu ? 🤔

  Oooo, W.T.F. !!! Cum poți să fii capabil să îndrepți pușca aia afurisită, spre o ființă nevinovată și lipsită de apărare ?

  Altă dilemă: cum este posibil ca reprezentant, ca ministru, ca șef pentru păduri și protecția mediului, să permiți unui șobolan de prinț, să vină și să se servească din ce are țara asta mai valoros..?
  Eu dacă eram ministru, îl băgam în carantină pentru această faptă, pentru 30 de ani; la noi în pușcărie, pentru a ne mândrii cu un frumos „trofeu” de prinț.

  Asta înseamnă să fii mafiot ! Pentru o vulpe împușcată, sau pentru un câine, faci pușcărie, iar dacă vine un bastard cu bani și renume, aceștia au și drepturi și imunitate la propria lor prostie.
  O țară de conducători hoțomani cu legi permisive doar pentru cine vor ei..nu avem legi universal valabile pentru toată lumea, ci doar pentru o anumită categorie de indivizi.

  În concluzie: cei cu nume și cu mulți bani, au trecere nestingherită în fața logilor acestei țări.

  Sper, totuși, la o judecată în împărăția necuvântătoarelor..cu Arthur pe tron, iar cu mortăciunea de Emanuel de Liechtenstein, pe soclul palatului de cleștar..cum rânjește el fasolea, de acolo de sus de pe piedestal.

 4. Aliosa Says:

  Bine ai ajuns pe My Blog , ” rofstef” ! 🙂
  Ai început exact cum rezultă din cruda realitate prezentată în articolul de fond ! 🙂
  SINCER,
  te-am invitat să citești această postare ( republicare) pentru că, întâlnindu-te virtual și întâmplător pe blogurile pe care le frecventezi ( nu le nominalizez că nu vreau să fiu acuzat de DELATORII mei că fac loby cuiva) 😦 😦 😦
  mi-am dat seama că ești un blogger imparțial care PUNE PUNCTUL pe ” ! ” la orice postare pe care o CITEȘTE și COMENTEAZĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  În concluzie ,
  sunt de ACORD 100% cu cele postate de tine
  în comentariul făcut mai sus ,iar a mai adăuga și eu ceva , nu este cazul ! 🙂
  Mă bucur că ai demonstrat că nu m-am înșelat în privința ta ! 🙂
  Mulțumesc ! 🙂
  Un sfârșit de săptămână pe placul tău ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

 5. Aliosa Says:

  @ ALLL !!!

  Dacă tot n-am a RĂSPUNDE
  nici unui COMENTARIU pro sau contra ,
  am gândit că se cuvine ,
  să postez tot eu ceva
  legat NU de Regele Urșilor , ARTHUR ,
  ci de doi CÂINI din rasa LABRADOR !!! 🙂 🙂 🙂

  Chiar de nu înțeleg limba sus folosită ,
  prin acțiunile lor pe zăpada imaculată ,
  cei doi LABRADORI și FOCUL ,
  m-au făcut să înțeleg TOTUL !!! 🙂 🙂 🙂
  De unde se vede și înțelege că POVERBUL :
  ” Cel mai bun prieten al omului este CÂINELE” 🙂 🙂 🙂 este CORECT și are acoperire 100% !!! 🙂 🙂 🙂
  Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT
  tuturor persanelor virtuale care au dat LIKE și au COMENTAT
  versus Regele URȘILOR , ARTHUR ,cel mortal ÎMPUȘCAT 😦 😦 😦
  de un prințișor cu o inimă de om laș și arogant !!! 😦 😦 😦
  Alioșa .

 6. AureliaAlbAtros Says:

  Bună dimineața, Alioșa! 🙂

  Mulțumim pentru postările tale
  în care putem găsi multe detalii ce ne pot scăpa! 😉

  Un sfârșit de săptămână pe placul sufletului tău!

  • Aliosa Says:

   Bună dimineața, Aurelia ! 🙂
   Sincer, mă bucură faptul că ai ajuns pe My Blog,
   un altfel de blog,
   unde dau ” REBLOG” ,
   celor mai tari postări,
   din virtualul celor 4 zări !!! 🙂 🙂 🙂
   CONȘTIENT de faptul că REPUBLICĂRILE făcute pe My Blog DERANJEAZĂ mult de tot , inclusiv pe unii din așa zișii prieteni virtuali 😦 mi-am ASUMAT acest RISC pentru a arăta LUMII virtuale preocupată mai mult de SUBIECTE aducătoare de LIK-euri și COMENTARII favorabile și nu numai,
   că în ROMÂNIA condusă de Klaus WERNER Johannis din 21 decembrie 2014
   http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   aroganța,
   incultura,
   năravurile,
   ilegalitățile ,
   apucăturile golănești,
   perversitatea,
   ipocrizia,
   demagogia ,
   hoția,
   manipularea,
   ura,
   învrăjbirea,
   oportunismul,
   lașitatea,
   lichelismul ,
   slugărnicia ,
   nepotismul ,
   familiarismul,
   favoritismul
   și MINCIUNA
   practicate în cei 10(zece) ani de PROPAGANDA și DICTATURA băsisto-pedelistă COPIATĂ ” pas cu pas” de propaganda johannisto-penelistă 😦 😦 😦

   NU NUMAI CĂ NU AU DISPĂRUT ,
   ba dimpotrivă, s-au AMPLIFICAT !!! 😦 😦 😦
   http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/28/
   http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/09/

   Ca să NU se bucure DEGEABA ” prietenul nostru virtual” ce-i ridică OSANALE lui Johannis și gașca lui de mafioți din ADUNĂTURA TOXICĂ ce formează coaliția lui PARLAMENTAR și GUVERNAMENTALĂ , precizez cu subiect și predicat că cele AICI cu mare DURERE în SUFLET postate 😦 😦 😦
   NU SE REFERĂ la PERSOANA ta ,
   ci la situația politică DEZASTRUOASĂ generată de formațiunile care GUVERNEAZĂ țara 😦 😦 😦 adică , PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR , formațiuni care LUCREAZĂ pentru ele și stăpânii lor din AFARA ROMÂNIE 😦 😦 😦
   și NU pentru BINELE românilor
   și PROPĂȘIREA României !!! 😦 😦 😦
   Mulțumesc pentru că mi-ai oferit posibilitatea să-mi exprim și cu această ocazie GÂNDURILE versus CRUDA REALITATE în care se găsește ROMÂNIA la ora actuală ! 😦
   O duminică BINECUVÂNTATĂ , Aurelia ! 🙂
   Cu stimă și respect deosebit ,
   Alioșa .

 7. Pisicuta Briciola Teletubbies Says:

  Ce criminal 😭😭😭

 8. Remember 8 MAI 1921 și cei 7 ( șapte) ani de mandat prezidențial johhannist !!! | Alioşa ” File de Jurnal ” Says:

  […] Ursul ARTHUR , REGRLE urșilor carpartini,ucis mișelește de un ” prințișor” doar pentru că … […]

 9. Aliosa Says:

  @ ALLL !!!

  ” Cine UITĂ, nu MERITĂ” ( Nicolae Iorga”! 🙂
  Susținătorii guvernului PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR și ai președintelui României, Klaus WERNER Johannis AU UITAT 😦 😦 😦
  dar un JURNALIST cu INIMĂ de ROMÂN ADEVĂRAT 🙂 🙂 🙂
  spre ” ghinionul” TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ .
  după cum se va VEDEA mai jos , NU a UITAT !!! 🙂 🙂 🙂

  ” Cornel Nistorescu:

  „Secretizarea dosarului cu împușcarea ursului Arthur.

  Presupun că mulți vor fi uitat de vizita în România a fiului lui Donald Trump. În fapt, n-a fost nici un eveniment. Băiatul a tras și el o vînătoare! Cerb, mistreți, căprioare, Dumnezeu știe ce. Nu-i de glumit și cu altceva. Pe vremuri, cei de la Federația Română de Fotbal, la meciurile mai grele ale echipei naționale aveau grijă de arbitri cu cîte o mică vînătoare. De alt fel, bineînțeles! Și unele cluburi implicate în meciuri mai grele din cupele europene încercau o asemenea șmecherie. Bieții arbitri abia alergau și abia vedeau pe unde merg.

  Nici vorbă de așa ceva în scandalul stîrnit de împușcarea ursului Arthur. Dar o amprentă a aceluiași mod de gîndire tot există. Ca și la vînătoarea lui Trump Junior. Să-i facem o plăcere că ne pune o vorbă bună la tac-su! Și de data aceasta, escapada prințului” von und zu” miroase a amenajare, a pregătire, a montaj cinegetico-securistic. Adică a stil vechi. Este de neimaginat cum vine ”von und zu”, dă peste o hîrtie gata aprobată, ia elicopterul de la București și aterizează în marginea pădurii cu focul pregătit și cu mămăliga fierbînd în ceaun, cu un vînător vorbind germana la perfecție care să-i spună, să gustă ceva și să bem o cafea și, la urmă, vine și ursul Arthur, marele ”campion ursofon”.

  Nu încerc să-mi imaginez că la focul haiducesc au existat și animatoare, ca în cazul primirii arbitrilor de fotbal la cupele europene. Ar fi vorba de un pamflet cu adevărat grosolan. Dar nici nu pot să-mi imaginez că un prinț (cel mult însoțit de un servitor, dacă o fi avut) a făcut zborul Viena-Ojdula (ultima parte cu raketă în rucsac) pe cont propriu, după un vis ca o revelație, cu detalii și coordonate geografice, cu animal pe gps, fără nici o invitație oficială și fără un sprijin al serviciilor secrete românești? Adică i s-a pus pata și a pornit spre România, fără o pregătire prealabilă făcută de ofițerii noștri pe post de vînători sub acoperire. Și care s-au ocupat de plannig-ul deplasării, de scenariul împușcării ursului (probabil, păcălit cumva de o vulpe!), de amplasarea momelii, de jupuirea cadavrului și de însoțirea prințului la plecarea discretă a acestuia.

  Nici în filmele americane nu se poate concepe așa ceva. În cele rusești, da. Dă-i dușmanului o momeală, fă-l să muște și faci ce vrei cu el. Asta a fost rețeta spionajului românesc în anii comunismului și a rămas ca formulă de lucru și la cei de azi.
  Elegant, Ion Crisoiu se întreabă în legătură cu secretizarea dosarului cu împușcarea ursului Arthur. Ursul Arthur avea un dosar și înainte de împușcare și încă unul după! De-aia! Explicația este simplă. Am ajunge la o operațiune de stat, efectuată cu implicarea serviciilor secrete românești. La fel cum am ajunge și în cercetarea dosarului legat de doctoratele, titlurile și premiile obținute de Elena Ceaușescu în cel mai mare ”carnaval științific” al României.
  Autor: Cornel Nistorescu ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Sursa:
  https://gandeste.org/analize-si-opinii/cornel-nistorescu-secretizarea-dosarului-cu-impuscarea-ursului-arthur/120448/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+gandeste-org+%28gandeste.org%29

  Alioșa .

 10. La Noi ca la Nimeni/79 ! În ” România educată” LUPTA pentru BANI nu are limite, DISCRIMINAREA se vede și simte peste tot,iar DEMOCRAȚIA moare ” pas cu pas”!!! | Alioşa ” File de Jurnal ” Says:

  […] https://amintiriamintiri.wordpress.com/2021/05/06/ursul-arthur-ucis-miseleste-de-un-printisor-doar-p… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: