Dacă pe vremuri toate DRUMURILE duceau la ROMA , acum ele duc doar la BERLIN …………………

” O poză face cât o mie de cuvinte” !  🙂

Nu degeaba se  spune :

” Gura PĂCĂTOSULUI adevăr GRĂIEȘTE” ! 🙂

Din păcate , cele spuse de Johannis versus HOȚII ,

doar procurorilor DNA servește ……………………….

 

”   Crin Bologa si-a luat consilier un fost sef DNA

Data: 29 iulie 2020, 17:34 | autor: L.J.

Actualul sef al DNA, Crin Bologa (foto), si-a luat consilier un fost sef al acestei institutii. Este vorba despre procuroarea Anca Jurma, cea care a renuntat dupa sase luni la sefia interimara a parchetului anticoruptie si a devenit consiliera lui Calin Nistor cat timp acesta a condus DNA.

Crin Bologa si Anca Jurma au avut in 28 iulie 2020 o intalnire cu Cord Meier-Klodt, Ambasador al Republicii Federale Germane la Bucuresti. In cadrul intalnirii, in contextul detinerii de catre Germania a Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, au fost purtate discutii pe teme legate de mecanismele de combatere a coruptiei si a fraudelor impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, precum si de respectare a statului de drept, la nivel national si european.

Astfel au fost abordate, din perspectiva atributiilor DNA, aspecte privind progresele inregistrate de Romania in aducerea la indeplinire a cerintelor celei de-a treia conditionalitati a Mecanismului de Cooperare si Verificare, precum si provocarile ramase:

“De asemenea, a fost abordata problematica pregatirilor, la nivelul agentiilor de aplicare a legii si a parchetelor din cele doua tari, pentru operationalizarea Parchetului European.
O tema centrala a discutiilor a fost consolidarea cooperarii judiciare internationale si a schimbului de experienta intre DNA si autoritatile judiciare competente din Germania, ocazie cu care domnul procuror sef Crin Nicu Bologa a subliniat excelenta cooperare bilaterala in materia asistentei judiciare in investigarea cauzelor de mare coruptie intre cele doua tari.
La finalul intalnirii, participantii au convenit asupra intensificarii activitatilor de schimb de experienta intre procurorii Directiei si expertii germani in domeniul investigarii cauzelor de mare coruptie si a fraudelor impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene”.

Sursa :

http://juri.ro/crin-bologa-si-a-luat-consilier-un-fost-sef-dna

Alioșa .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: