Cu așa TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ, românii sunt tot mai RĂU văzuți de OPINIA publică din AFARĂ …………….

Motto :

Pentru a justifica TITLUL postării de față ,pentru iubiții mei DETRACTORI   în special , și pentru toate persoanele virtuale ce-mi vizitează My Blog ,în general ,

fac TRIMITERE doar la câteva ARTICOLU publicate în  anul 2014 :

http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/

http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/28/

http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/09/

http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/11/

http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/24/

http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/12/19/

La 6 ( șase ) ani de la propulsarea de către PDL și PNL

a primarului de SIBIU care nici NU ERA membru PNL ci  șeful Frontului Democrat al Germanilor din România ( FDGR) , autorul articolului ce urmează a fi REPUBLICAT mai JOS , a AJUNS la aceeași CONCLUZIE ca  a MEA exprimată cu subiect și predicat în ADRESELE sus postate !!! 🙂 🙂 🙂

Sursa imagilor , internetul ! 🙂

”   Ce hal de preşedinte avem! Cum i-am putut da ţara pe mînă?

În general, am această dispoziţie de a acorda respectul cuvenit unei funcţii în stat, mai ales dacă această funcţie a fost dobîndită prin vot, deci prin opţiunile populaţiei.

Cu atît mai mult sînt dispus, ca un cetăţean onest, să acord acest respect preşedintelui României, omul cu cea mai mare reprezentativitate între toate funcţiile dobîndite de la electorat.

Cu o condiţie, însă: aceea ca respectivul personaj care deţine această funcţie să fie el însuşi conştient de importanţa funcţiei dobîndite din partea cetăţenilor şi de obligaţiile ce-i revin după validare.

Nu insist pe faptul că, imediat după cîştigarea alegerilor prezidenţiale, preşedintele nu mai este doar reprezentantul celor care i-au dat votul, ci şi al tuturor românilor, căci această prevedere face parte din caietul de sarcini al funcţiei, fiind prevăzută în Constituţie.

Mult mai important mi se pare faptul că preşedintele României devine imediat un întreţinut de lux al statului, iar pentru asta nu i se cere în schimb nimic altceva decît să respecte la literă Constituţia! Or, ce face preşedintele Iohannis? Atacă deciziile CCR ori de cîte ori acestea nu-i convin, asmuţindu-l pe valetul său de serviciu, premierul Orban, chiar să îndemne populaţia să nu le respecte!

Profitînd de faptul că principalul său opozant formal este Marcel Ciolacu, iar acesta se limitează la nişte vorbe aruncate ici-colo, Iohannis se poartă în continuare ca un sultan, ştiind că, în realitate, nu dă socoteală nimănui.

Aşa cum n-a dat socoteală nici cînd, în calitate de profesor, s-a implicat în traficul de copii (lucru pentru care altcineva ar fi fost dat afară din învăţămînt), nici cînd, în calitate de primar, a fost de acord cu înstrăinarea patrimoniului statului către FDGR, organizaţie pe care o conducea (lucru pentru care altcineva ar fi făcut ani grei de puşcărie), nici cînd a cerut oficial să fie succesorul organizaţiei fasciste GEG (lucru pentru care altcineva ar fi fost acuzat de promovarea ideilor şi instituţiilor fasciste), nici atunci cînd nu s-a dus la deschiderea Consiliului European doar pentru a satisface curiozitatea soţiei lui, care voia să viziteze Pompeiul (lucru pentru care oricare alt preşedinte ar fi fost demis instantaneu şi acuzat de înaltă trădare), nici atunci cînd, fără ruşine, a pozat mereu ca lider al PNL, împotriva Constituţiei (lucru pentru care alt preşedinte ar fi fost suspendat) şi nici măcar atunci cînd s-a constatat că Iohannis merge aproape săptămînal la Sibiu pentru a-şi vizita soţia, cheltuind sume uriaşe pentru acest capriciu (lucru pentru care oricine altcineva s-ar fi trezit măcar cu imputarea banilor publici aruncaţi pe geam în interes strict personal).

Cu această serie teribilă de fapte care ar fi trebuit să-l ducă în faţa instanţelor penale sau măcar să-l trimită la vreun garaj după suspendarea din funcţie, pînă la referendumul de demitere, Klaus Iohannis a fost, totuşi, votat de două ori să devină preşedintele României. Aşa a vrut poporul, aşa a fost, căci aceasta este democraţia!

Dar nu faptul că Iohannis a fost ales de două ori în fruntea ţării mă irită, din moment ce asta a fost pohta ce-a pohtit electoratul, ci faptul că Iohannis nu a înţeles nici măcar a doua oară că trebuie să fie preşedintele tuturor românilor, nu numai al celor care l-au votat.

N-am văzut la el nici o compasiune umană faţă de pensionari, considerîndu-i, probabil, votanţi ai PSD, n-am văzut o astfel de compasiune faţă de miile de sinistraţi de după inundaţii, considerînd, probabil, că toţi au şase case şi, deci, nu contează că una s-a prăbuşit sub ape, n-am văzut nici o compasiune faţă de copii, încurajîndu-l pe Cîţu, pe care-l păstrează în funcţie după seria de moţiuni trecute de Parlament, să nu dubleze alocaţiile acestora. Pur şi simplu, omul ăsta nu este capabil de compasiune!

Şi, atunci, de ce să-mi mai fac eu griji în legătură cu toate discursurile sale robotizate pe marginea coronavirusului, întrebîndu-mă de ce nu l-a dat afară pe Ludovic Orban după scena băutei din sediul Guvernului sau de ce nu l-a avertizat pe Vela asupra excesivelor amenzi date abuziv faţă de mii de români, or de ce nu a luat nici o atitudine, cel puţin după ce a început ancheta DNA faţă de jaful pe care unii l-au făcut unii cu măştile sau echipamentele medicale?

Uitaţi-vă cu atenţie numai la acest aspect: cînd situaţia coronavirus era sub un oarecare control, spunea că Guvernul lucrează foarte bine, deci este meritul său şi al Guvernului; acum, cînd lucrurile merg cum nu se poate mai prost, este vina noastră, a populaţiei! Ce este asta, dacă nu bătaie de joc?

Îmi este foarte clar, după aceşti aproape şase ani de mandat ca preşedinte, că Iohannis nu ştie nici acum ce are de făcut în această supremă funcţie în stat. Nu are strop de ruşine atunci cînd, pentru fapte similare, oricine altcineva şi-ar fi băgat capul în nisip, nu are nici un strop de compasiune, măcar formală, pentru cei aflaţi în suferinţă sau nevoi.

El, Klaus Iohannis, nu are decît o sete uriaşă de Putere!

Vrea „Guvernul Meu”,

vrea

Parlamentul Meu”,

sugerînd atît de evident că nu se vede decît pe sine în centrul lumii, aşteptînd din partea noastră să-l sfinţim cît mai repede nu numai în timpul vieţii, ci chiar în timpul mandatului de Preşedinte!

Dar nu este doar vina lui că nu şi-a conturat măcar în aceşti şase de domnie la Cotroceni un profil de nomenclaturist responsabil şi nici nu este doar vina celor care se gudură pe lîngă el ca nişte pisicuţe care aşteaptă să fie gîdilate pe burtă.

Nu! Este şi vina noastră, a celor care îi tolerăm întregul comportament, justificînd că noi respectăm funcţia de Preşedinte, fără să ne punem întrebarea:

Cum de am putut să dăm ţara pe mîna unui asemenea om care urăşte din toată fiinţa sa tot ce nu are legătură cu familia lui?

Cum am putut?

Nu are dreptate chiar Klaus Iohannis cînd ne spune în faţă:

„Or eşti précaut, or eşti prost”?

Ba da, are dreptate: nu am fost deloc précauţi!

P.S. Sînt unul dintre cei care l-au votat şi susţinut public pe Klaus Iohannis pentru primul mandat şi, pe cale de consecinţă, am dreptul să-i cer socoteală pentru dezamăgirea uriaşă pe care mi-a produs-o felul în care şi-a îndeplinit sarcinile date de Constituţie şi pentru felul acesta grosier cu care ne ia pur şi simplu la mişto, vorba lui Mircea Cărtărescu.

P.S. :

– ASCULTA-MA DOAMNE ,si pedepseste-i pe pacatosii care vor sa omoare poporul roman” !!! 🙂 🙂 🙂 

Sursa :

https://www.cotidianul.ro/ce-hal-de-presedinte-avem-cum-i-am-putut-da-tara-pe-mina/

Și cum în vorbirea populară românească auzi la tot PASUL :

” Cum e TURCUL și PISTOLUL ”  😦

” Așchia departe NU SARE” 🙂

” Ce naște din PISICĂ șoareci mănâncă” 🙂

iată ce-au făcut recent SLUJBAȘII lui Vela&Orban& Johannis !!! 😦 😦 😦

”Video stupefiant:

 

Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost oprită de poliție, în fața Parlamentului,

 

pentru că purta un Steguleț Tricolor la mașină.

 

Cică depășea gabaritul!!!

Vă puteți imagina până unde a coborât miliția Guvernului Orban, dacă avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, cea care a făcut memoriul anti-Legea Carantinării, a fost oprită în fața Parlamentului României de miliție, pentru că avea un steguleț tricolor atașat la mașină?!?

Milițeanul, pe numele său Ghiță Românul (ce ironie!), nu părea mișcat de vreun fior patriotic românesc și i-a cerut avocatei să îl îndepărteze, pe motiv că a depășit gabaritul mașinii. Vă puteți imagina?

Desigur, nu a știut să invoce legea care îi permitea să ceară asta, dar ce mai contează un astfel de detaliu? Miliția lui Vela se luptă cu infractorii, nu? Cu cei care au stegulețe tricolore pe mașină, cu băbuțele care vând pătrunjel, cu cei care protestează împotriva abuzurilor guvernului și alți haiduci!

Cu astfel de oameni, viitorul României e unul al neomarxiștilor! Iar la câte oi trăiesc în România, nu prea mai ai cu cine să aperi valorile identitare…

Daniel Roxin

P.S. După cum se poate vedea din imaginile filmate,

steguletul este mic și este prins foarte aproape de caroserie.

Deci nu încurcă circulația. Ce l-o fi determinat pe polițist, în aceste condiții, să facă exces de zel?

Poate faptul că Avocata Diana Ivanovici-Șoșoacă este unul dintre liderii mișcărilor de protest din aceste zile și autoare Memoriului anti-legea Carantinării cu care parlamentarii au fost bombardați în ultima săptămână și care a și dus, de altfel, la modificarea legii, pe anumite aspecte? Hmmmm!

Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂 

2 răspunsuri to “Cu așa TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ, românii sunt tot mai RĂU văzuți de OPINIA publică din AFARĂ …………….”

 1. ioansperling Says:

  Cand eram impotriva lui de la bun inceput mi s-a spus ca-s sovin PSD–ist, am ceva personal….Acum va dati singuri seama! Târzior!

 2. Aliosa Says:

  Bună dimineața, Ioane ! 🙂
  Și EU am fost de la bun început ÎMPOTRIVA lui iar articolul publicat pe blogul
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
  este doar o primă DOVADĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  Deosebirea dintre noi constă în faptul că

  Domnia Ta ai fost considerat de unii și de alții ca ” ȘOVIN” PSD 😦

  iar pe MINE ,susținătorii johannului , mă considerau PSD-ist cu ACTE-N REGULĂ 🙂

  cu toate că nu-s ÎNREGIMENTAT politic în nici un partid sau formațiune ! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: