Escalop din piept de pui

Azi vă prezint o nouă rețetă:rapidă, gustoasă şi cu aspect impecabil. E delicioasă şi cremoasă. Eu obişnuiesc la orice mâncare pregătită în casă, chiar dacă am luat rețeta de pe internet sau din alte surse, să o ,,personalizez” în aşa fel încât să-i adaug ceva de la mine şi în acest fel rețeta respectivă e adaptată papilelor mele gustative.

Eu o să folosesc o tigaie de teflon antiaderentă şi spatulă cleşte din lemn, ca să nu se zgârâie tigaia.

Pentru escalopul din piept de pui avem nevoie de următoarele ingrediente:

-un piept mare de pui

-6-7 ciuperci champignon

-200ml de smântână

-ceapă verde

-pătrunjel verde

– sare şi condimente după gust

-50g de ulei

Pieptul de pui se sterge cu prosop de hârtie să nu fie umed apoi se taie fâşii ( eu prefer fâşiile in locul cuburilor ,deoarece îşi păstrează mai bine forma, fiind mai aspectuoase).

Ciupercile champignon se…

Vezi articolul original 196 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: