Ce au UITAT românii despre CARANTINATUL într-o REZERVĂ de LUX de la Spitalul Județean de Urgență , SUCEAVA .

În loc de motto:

În urmă cu  11 ani când președintele Traian Băsescu vizita cu predilecțiile zonele în care partidul său, PDL , erau conduse de oamenii lui, până și OILE au fost MANIPULATE și FOLOSITE de președintele  de atunci al CJ PDL Suceava, PDL-istul Gheorghe Flutur, ÎNFOCAT băsist …………….

Din ordinul președintelui CJ PDL Suceava,  Gheorghe Flutur, în anul 2009 ,CIOBANII din zona respectivă au construit ȚARCURI sub formă de litere din lemnul TĂIAT ILEGAL din PĂDURILE BUCOVINEI în care au ÎNGHESUIT OILE ca să  se vadă pe INTERNET cuvântul BUCOVINA :

Pe dealul unde Flutur a scris cu oi s-a montat un tricolor

La 10 ani de la SLUGĂRNICIA la VEDERE față de Traian Băsescu ,președintele CJ PDL, Gheorghe Flutur,TRECUT între timp în tabăra PNL ca să fie MEREU la BUTOANE ,

l-a INVITAT anul trecut pe președintele Klaus WERNER Johannis dar în calitate de președinte al CJ PNL Suceava ,

ca să REINAUGUREZE și să DECOREZE pentru CAPITAL POLITIC 😦

Spitalul Județean de Urgență ,SUCEAVA, proaspăt RENOVAT …..

SPITAL aflat acum în CARANTINĂ TOTALĂ …………., din cauza managementului defectuos făcut de OAMENII numiți la CONDUCEREA spitalului de către PNL(PDL) -istul Gheorghe Flutur, INFECTAT în urmă cu ceva timp   cu COVID-19

CARANTINAT într-o REZERVĂ de LUX la respectivul spital…………………….

și……………., EXTERNAT săptămâna trecută pe ” ușa din spate” a spitalului, ca să NU fie OBSERVAT de JURNALIȘTII care l-ar fi BOMBARDAT cu ÎNTREBĂRI INCOMODE ………………………..

Pentru o imagine și mai clară asupra  INTEGRITĂȚII și ONESTITĂȚII  președintelui CJ Suceava al  PNL(PDL) ,Gheorghe Flutur ,intrați pe :

Coruptia ucide! Banii UE de la Spitalul Suceava dirijati ilegal catre prietenii lui Flutur si cumatrul corupt al lui Nichita

Lecturare plăcută ! 🙂

 

 

mailștiri din românia News   
”  Gheorghe Flutur protectorul Mafiei Lemnului din Bucovina ?
03/04/2020 diasporaeuropeanaoficial
Gheorghe Flutur , mafia lemnului,pnl,Suceava, taieri ilegale
Gheorghe Flutur este un politician român, de profesie #InginerSilvic propulsat în politica românească direct de la șefia #RomSilva Suceava, in senator PNL,PLD, PD-L, PNL, a îndeplinit funcția de Ministru al Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale în cadrul guvernului Tăriceanu( 2004-2006) În prezent Gheorghe Flutur deține funcția de prim-vicepreședinte al PNL și Președinte CJ Suceava !

Venirea lui Gheorghe Flutur in fruntea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale in 2005 a provocat o agitatie fara precedent in silvicultura, nimeni nu reușea să-și dea seama dacă vine un “salvator” sau un “distrugător”a #PaduriiRomânești

Senator de Suceava, 2000 – 2004: membru în comisia de Agricultură, Silvicultură și Industrie Alimentară; membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Austria, Republica Chile și Republica Cehă. Gheorghe Flutur a înregistrat 58 de luări de cuvânt în 39 de ședințe parlamentare și a inițiat 18 propuneri legislative, din care 4 au fost promulgate lege.

În perioada 2004 – 2008, Gheorghe Flutur a fost membru în grupul parlamentar de prietenie cu Republica Austria, a înregistrat 62 de luări de cuvânt în 42 de ședințe parlamentare și a inițiat 10 propuneri legislative, din care 1 a fost promulgată lege. De aici încep legăturile cu firmele private austriece care unesc politicieni români indiferent de culoarea politică ( PDSR, PSD, PD, PDL,PNL) pentru contractele de cumpărare, gestionare și export a masei lemnoase din România, pădurea românească

Despre acest personaj considerat de unii cel puțin “dubios” nu se știe că primele contracte in România ale firmei austriece Schweighofer Holzindustrie au fost incheiate in guvernarea PDSR, mai exact de catre Directia Silvica Suceava condusa la acea vreme de catre Gheorghe Flutur. Ulterior, in timpul guvernului #PDSR#Nastase(2000-2004) dar și după 2005, când Gheorghe Flutur a ajuns ministrul agriculturii si padurilor, firma austriaca a acaparat piața lemnului din țara noastră.

Greenpeace România acuză de ani buni tăieri „la ras“ în pădurile din Bucovina. „Sunt albii ale pâraielor distruse de utilaje care cară lemnul ilegal.
Într-o rază de 5 km am găsit parcele întregi de pădure tăiată la ras, albii ale pâraielor distruse de utilaje grele care cară lemnul ilegal pe cursul apelor, ecosisteme puse în pericol de aceste practici abuzive, camioane care transportă lemnul fără aviz, comunităţi divizate şi o stare generală de deznădejde. Mai grav este că totul se întâmplă în păduri proprietate a statului, sub ochii celor responsabili de ele”

Suceava este judeţul cu cea mai mare suprafaţă împădurită din ţară, din păcate și cu cea mai mare rată de tăiere a pădurilor. Sunt mulţi cei care s-au îmbogăţit de pe urma exploatărilor forestiere ilegale şi foarte puţini cei care au avut curajul să strige „Opriţi hoţia!“ sau „Salvaţi pădurea!“. Tiberiu Boşutar se numără printre cei foarte puţini: “ La fiecare transport care trecea pe lângă mine, verificam numărul maşinii şi aplicaţia inspectorul pădurii. În perioada octombrie-decembrie 2016, doar din Moldoviţa au ieşit peste 100 camioane de lemn lunar, cu câte 40-50 de metri cubi fiecare, transporturi care nu apăreau să aibă emis vreun document pentru lemn. Am mers cu toate aceste date la autorităţi. Nimeni nu le credea şi nu le lua în seamă. Un anume ofiţer de la DGA, mai exact domnul Mihai Martin, mi-a zis că, dacă vreau să dovedesc ceva, trebuie să filmez“ asta când majoritatea camioanelor au avize pe 25-29 metri cubi, exact ca și la acțiunea de la Sebeș, de pe 10 Decembrie 2019, organizată de Mario Mocan și echipa Diaspora Europeană.

“ În România se taie, ȋntr-un an, aproximativ 38,6 milioane de metri cubi de lemn, cu 20 de milioane peste cifrele oficiale, diferența provenind din tăierile ilegale, în mare parte din pădurile proprietate privată “ Anunțul a fost făcut pe 21 Noiembrie 2019, chiar de către ministrul Mediului, Costel Alexe, demnitarul adăugând că cifrele sunt șocante. Poate vorbește cu liderul lui din PNL…

Pe lângă tăierile ilegale și “legale” #StatulRomân pierde miliarde de euro anual in aceste afaceri aranjate de #MamuțiiPoliticii românești. Ce este și mai grav este că #MafiaLemnului recurge deja la agresiuni și la crime împotriva unor pădurari, doi fiind uciși în decurs de o lună, în aceasta toamnă. Cel mai recent caz a fost al pădurarului împușcat mortal în Maramureș care încerca să împiedice tăierea ilegală de copaci. Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcției Silvice Maramureș, a fost ucis într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori. Liviu Pop a fost împușcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezentând numeroase urme de agresiune fizică !

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, este prieten bun cu austriecii și in prezent.În perioada 10-12 Martie 2019 a avut primele discuții cu oficialitățile landului Stiria, din Austria, cu privire la promovarea unor proiecte comune. În prima zi a vizitei în landul Stiria, Gheorghe Flutur a fost primit oficial de președintele Parlamentului din Gratz, Gerhard Kurzmann, de viceguvernatorul regiunii, Michael Schickhofer, el având discuții și cu consulul onorific al României în Austria, Andreas Bardeau

“ Am găsit aici un respect foarte mare față de Bucovina” declara G. Flutur

Noi stăm și ne întrebăm ce caută acest personaj in fruntea PNL, partidul poltic aflat la Guvernare în România?

#CorupțiaGeneralizată #NuCedăm #PadureaNoastră   ” !!!

Sursa : SUS ! 🙂

Mă interesează toate OPINIILE persoanelor virtuale  care vor ajunge pe aici 🙂

dar în mod deosebit  OPINIA celui mai înfocat susținător al   PNL(PDL)   

Alioșa .

PS ! 🙂

Dacă nu vă plac  cele sus POSTATE 😦

care din păcate sunt ADEVĂRATE  🙂

și NU veți COMENTA din varii motive 😦

poate o să vă placă  melodia ” Frică mi-e că MOR ca MÂINE” !!! 😦 😦 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: