Paste zucchini cu tofu si naut crocant

-De ce am dat REPUBLICARE ? 🙂
Pentru că, în vizită la FIICA mea ce locuiește, muncește și trăiește încă din 2001 în ITALIA ,căsătorită fiind cu un INIMOS și POFTICIOS italian 🙂
am avut fericita ocazie să mă BUCUR din plin de GUSTUL acestui MINUNAT fel de PASTE !!! 🙂 🙂 🙂

” Pentru ca suntem in saptamana alba si mai sunt doar cateva zile pana la Postul Sfintelor Pasti, am pregatit o reteta perfecta pentru aceasta saptamana! O reteta super usoara si relativ rapida. “Paste” fresh din zucchini, tofu aromat si genialul naut crocant, o combinatie perfecta😁. Trebuie sa mentionez ca o sa indragiti aceasta reteta doar daca sunteti iubitori de zucchini.

INGREDINTE

-2bucati zucchini

-200g tofu natur

-100g naut

-sare

-usturoi macinat

-oregano

-busuioc

-piper

-ceapa macinata

-sos de soia

-parmezan

-boia de ardei dulce

-ghimbir macinat

MOD DE PREPARARE
Incepem prima data cu nautul crocant.
Avem nevoie de o conserva de naut (varianta mai rapida).
Scurgem foarte bine nautul de apa.
Intr-un vas mic, amestecam 2 linguri de ulei de masline cu: usturoi macinat, ghimbir macinat, boia ulce, sare, piper.
Turnam amestecul peste naut si amestecam cu grija sa nu zdrobim nautul.
Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt si adaugam boabele de naut.
Coacem nautul in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 40-45 de minute. Din cand in cand invartim boabele.

Cand nautul este aproape gata ne apucam de pastele zucchini.
Spalam foarte bine cele doua bucati de zucchini.
Cu ajutorul unui peeler obtinem fâsii subtiri de zucchini.
Nu trebuie sa aiba toate aceiasi dimensiune.
Atentie, nu folosim si partea cu seminte.
Dupa ce am obtinut toate pastele necesare, le lasam la scurs intr-o sita.

Taiem in cubulete mari tofu.
Intr-o tigaie incinsa cu un cubulet de unt si o lingura de sos de soia gatim tofu timp de 5-7 minute, pana se rumeneste usor si contimentam cu sare, piper, ghimbir, oregano si busuioc.
Scoatem bucatile de tofu intr-un bol tapetat cu hartie de bucatarie.
In aceiasi tigaie in care am pregatit tofu, gatim pastele zucchini cu putina ceapa macinata timp de 2-3 minute.
Condimentam cu sare, piper, parmezan, menta si adaugam tofu si nautul crocant! Delicios de nutritiv 😁.”
Toate DETALIILE și superbele IMAGINI 🙂 🙂 🙂 le GĂSIȚI pe :

via Paste zucchini cu tofu si naut crocant

Alioșa ! 🙂

7 răspunsuri to “Paste zucchini cu tofu si naut crocant”

  1. bakingtillyoumakeit Says:

    Multumesc!!!❤️

  2. lacrimaroua Says:

    Multumim, merita incercat ! 😉

  3. ecoarta Says:

    Suna foarte bine! Adica o sa incerc reteta!
    Seara buna!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: