Băncile străine și multinaționalele din ROMÂNIA ,versus ” taxa pe lăcomie”

Motto:

” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale, a spune ADEVĂRUL , e un act REVOLUȚIONAR ” ( George Orwell) 🙂

și de foarte mare CURAJ , adaug EU !!! 🙂 🙂 🙂

 •  Ce s-ar întâmpla dacă BĂNCILE și MULTINAȚIONALELE ar pleca din ROMÂNIA ?  
 • ROMÂNIA ar fi o ȚARĂ suverană , independentă și cu o economie puternică ! 🙂
 • ROMÂNIA este cea mai BOGATĂ țară de pe PĂMÂNT , doar că NU este LĂSATĂ să se DEZVOLTE !!! 😦 😦 😦
 • Băncile și multinaționalele țin ROMÂNIA în mod INTENȚIONAT în SĂRĂCIE  iar VINOVAȚI de acestă nenorocită situație sunt și : la care se adaugă  EURODEPUTAȚII români din PNL(PDL)&usr  TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ !  😦

Ce s-ar întâmpla dacă băncile și multinaționalele ar pleca din România? România ar fi o țară suverană, independentă și cu o economie puternică. România este cea mai bogată țară de pe Pământ, doar că nu este lăsată să se dezvolte. Băncile și multinaționalele țin România în mod intenționat în sărăcie

Motto: “Comunismul va apărea în cea mai dezvoltată ţară capitalistă a lumii, în mod paşnic, prin concentrarea la vârf a capitalurilor în transnaţionalele care depăşesc statul, statul devenind un duşman.” – Karl Marx
Dorința Guvernului României de a adopta o “taxă pe lăcomie” pentru bănci, dar și impozitarea multinaționalelor, a provocat reacții isterice, vehemente. Cei care se isterizează și protestează sunt globaliștii #Rezist (din politică, din mass-media, din ONG-urile lui George Soros). De ce? Pentru că asta înseamnă sfârșitul paradisului fiscal, în care trăiau corporațiile.


De ce e “rău”? 
Pentru că se dezvoltă economia românescă, economie, care a fost pusă la pământ de politicienii globaliști, începând cu anul 1990 și până în prezent, prin adoptarea de politici neoliberale de cedare a sectoarelor strategice în mâinile multinaționalelor.
Neoliberalismul este o ideologie politică al cărei scop este acela de a prelua capitalurile naționale, astfel încât străinii să vândă oamenilor produsele pe care ei le au. Cel mai clar exemplu este al petrolului românesc, care este exploatat de austriecii de la OMV, iar aceștia ni-l vând la prețul stabilit de ei. Pe scurt: neoliberalismul înseamnă dictatura financiară, astfel încât profitul să ajungă la un număr mic de oameni, care fac parte din Marea Finanță Globală.


Despre “taxa pe lăcomie” adoptată de Guvern
“Nenorocire! Săriți și vă cruciți! Viorica a dat OUG – ul cu taxa pe lăcomie. Cică ne spun deontologii și Iohannis că pleacă toți: bănci, multinaționale, OMV, tăietorii de pădure, ăia care ne-au furat gazul, curentul și apa.
Și cică ni le lasă nouă aici, în țară, pe toate, să ne spălăm cu ele pe cap: nu ne mai taie pădurile, ne lasă cu resursele și cu benzinăriile OMV așa cum erau când le-au furat, nu ne mai iau profitul pe gazul, apa și lumina … toate ale NOASTRE. Și nici băncile nu mai pot ține dobânzile așa mari ca azi… ar trebui să le coboare la nivelul celor din Europa… că vrem o țară ca afară.
Bine. Hai PA! Ne doare în KURz.”
“-Pleacă băncile străine? Ok nu mai plătim rate umflate.
-Pleacă Mega,Cora,Carrefour,Lidl,Kaufland? Nu mai băgăm cancer în noi!
-Pleacă OMV-nu mai pleacă profitul din resursele României în Austria
-Pleacă Vodafone-aoleu…Nu mai stăm pe Facebook în metrou!
-Pleacă Schweighofer- Nu se mai taie pădurile țării la ras…
-Pleacă RCS&RDS care au declarat 15.000.000 lei profit pe 2018-Nu pleacă!
-Pleacă GDF gaz, nu mai plătim tribut la francezi.
-Pleacă ApaNova-să plece că apa nu vine din import, izvoraste din pământul țării.
-Pleacă ENEL?- Toate rețelele de distribuție și producție de energie electrică sunt produse de bunii și părinții noștrii nu sunt investițiile lor! Ei încasează doar profiturile de miliarde!
-Pleacă șacalii ? Pariu că nu pleacă? Le-a fost prea bine până acum ca să plece de lângă borcanul de miere cu PIB de 215 miliarde de euro.
România e o țară superbogată cu oameni supersăraci și creduli, oamenii ăștia când își vor da seama că stau pe o mină de aur vor vrea să o administreze ei nu vor mai lăsa pe nimeni să sugă de aici.
La un PIB de 215 miliarde de Euro anual ce beneficii au românii? Sunt 15000 Euro pe cap de locuitor și toți muncesc ca sclavii!  
În citatul de mai sus(motto), Karl Marx se referă la multinaționalele, care, deși par a fi doar capitaliste, ele funcționează ca și entități de tip comunist, căci multinaționalele au scopul de a concentra capitaluri, adică un fel de colectivism, în sensul comunist al cuvântului.
Globalizarea sau Noua Ordine Mondială este o combinație de capitalism și comunism. Cel mai clar exemplu în acest sens este China. China este un model pentru Noua Ordine Mondiala, nu degeaba David Rockefeller susținea Revoluția Comunistă din China, într-un articol scris în New York Times, în august 1973:
“Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie.” 

Notă:

Fotografiile și imaginile sus postate,
Nu sunt OPERA mea ” Doamne Dumnezeule ”
ci sunt de pe internet CAPTURATE ,
pentru TINE, zmeule !!! 🙂 🙂 🙂
Alioșa .

3 răspunsuri to “Băncile străine și multinaționalele din ROMÂNIA ,versus ” taxa pe lăcomie””

 1. Pinuccia Dattoli Says:

  Buona serata, Alioșa 🌷🌿🥀

 2. Aliosa Says:

  ” Hai să dăm MÂNĂ cu MÂNĂ,
  cei cu INIMA ROMÂNĂ ” !!! 🙂 🙂 🙂

  La Mulți Ani, ROMÂNI ! 🙂
  La Mulți Ani,ROMÂNIA ! ! 🙂 🙂
  DUMNEZEU să-L odihnească în PACE 🙂
  pe Colonelul ALEXANDRU Ioan CUZA,
  artizanul UNIRII MOLDOVEI cu ȚARA ROMÂNEASCĂ la 24 IANUARIE 1859 🙂 🙂 🙂
  PRIMUL și ULTIMUL DOMNITOR ROMÂN 🙂 🙂 🙂
  OBLIGAT de OCULTA internă și externă să RENUȚE la TRON în favoarea unui prinț GERMAN străin de NEAM și ȚARĂ………………………………………………………………………………………
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: