CEREMONIE PUBLICA LA COTROCENI,PENTRU PROMULGAREA LEGII AUTOSTRAZII UNIRII,IN FAMILIGLIA PNDL-ISTA A COROPTULUI CARE UCIDE NAZI KLAUS JOHANNIS!

Octavpelin's Weblog

ceremonie publica 2 720x404 Ceremonie publica la Cotroceni, pentru promulgarea legii Autostrazii UniriiA fost vorba despre o ceremonie publica de promulgare a Legii privind aprobarea obiectivului de investitii Autostrada Iasi – Targu Mures – “Autostrada Unirii”.

ceremonie publica 720x394 Ceremonie publica la Cotroceni, pentru promulgarea legii Autostrazii UniriiDocumentul a fost semnat de presedinte in ajunul Centenarului Marii Uniri, in Sala Unirii de la Cotroceni. Klaus Iohannis a considerat ca se impune sa transmita un mesaj adresat Executivului. “Guvernul are responsabilitatea legala sa actioneze. A nu realiza aceasta autostrada inseamna a incalca legea. Asadar, avertizez Guvernul ca in bugetul de anul viitor trebuie sa se regaseasca cu prioritate fonduri alocate pentru Autostrada Unirii. Mai mult, exista sprijinul declarat din partea Comisiei Europene, societatii civile (…)”, a subliniat presedintele, in cadrul ceremonialului inceput la ora 17.

Vezi articolul original

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: