13 NOIEMBRIE 2018, ziua TRĂDĂRII NAȚIONALE !!!

Motto:

” Cine UITĂ, nu merită ” ( Nicolae Iorga ) .

EU nu voi UITA niciodată ziua de 13 NOIEMBRIE când, europarlamentarii români din PDL&PNL&USR au votat în Parlamentul European ÎMOOTRIVA ROMÂNIEI în speța raportului MCV despre ROMÂNIA și a Rezoluției versus statul de drept din ROMÂNIA ………..

http://aliosapopovici.wordpress.com/2018/11/14/

În cele ce URMEAZĂ , voi posta prin ” copy paste” un material interesant intitulat

” Catastrofă politică ” publicat în 13 noiembrie de Cornel Nistorescu în Editorial 23 :

Așa ceva n-a mai fost niciodată.

Președintele României înjură Guvernul de două ori pe zi.

Vorbește de parcă ar da cu ciomagul.

Ziariștii binomului propun ridicarea dreptului de vot al României în Parlamentul European. Un parlamentar român votează împotriva țării sale, iar toți agenții de influență ai României trag din greu, alături de serviciile secrete împotriva Guvernului român.

Raluca Prună, fiica unui ofițer SIE, mare specialist în spațiul arab, fostă secretară și apoi traducătoare la Bruxelles, ajunge ministru al Justiției. Acum critică România și luptă din greu pentru ca legile Justiției să nu deposedeze fosta putere de instrumentul principal de control al Justiției.

Victor Negrescu, ministrul pentru Afaceri Europene, își dă demisia. Nimeni nu a reținut de ce. Tatăl lui Victor Negrescu a fost consul român la Bruxelles. Ştiţi povestea celor care lucrează în consulate și ai cui sunt. Fratele ministrului demisionar este ofițer SRI.

Academicianul Ion Aurel Pop, un soi de istoric de curte, cel care i-a găsit lui Florian Coldea un job de profesor la Universitatea Babeș- Bolyai din Cluj Napoca. Ca prin minune, ca la un contra-seriviciu, academicianul Ioan Aurel Pop, cu încălcarea legii și a Cartei universitare, devine președinte al Academiei Române și rămîne în continuare rector al universității clujene.

Generalul Florian Coldea, unul dintre cei mai contestați ofițeri ai serviciilor secrete din România, (să-i zicem democratic) predă și la o facultate din Timișoara. A devenit generalul enciclopedic. Şi se întîlnește cu traderul de energie Bogdan Buzăianu și caută sprijin prin lume. Folosind o ingenioasă mașină de gonflat personalități, ei se pregătesc să producă un nou președinte al României.

Dacian Cioloș sau Ion Aurel Pop? Sau rămîne Klaus Iohannis?

Dumnezeu știe ce le iese! Bogdan Buzăianu era suspectat de afaceri dubioase cu energie. Avea destui ofiţeri pe urmele sale. Pe neașteptate, știind bine cine este, Traian Băsescu îi semnează renunțarea la cetățenia romană.

Peste noapte, aflăm că procurorul care a semnat ordonanța de încetare a urmăririi prenale pentru Klaus Iohannis, Cristian Aurel Lazăr, a omorît un om, iar ministrul Justiției de atunci, acum politician,

Cristian Diaconescu (acum extrem de gălăgios și cu ifose) a semnat neînceperea urmăririi penale pentru procurorul responsabil de un deces.

Cît de important pentru sistem era tînărul procuror Cristian Aurel Lazăr ca ministrul Justiției să-i semneze o scutire de un omor din culpă? (Apropos, ce mai caută un asemenea procuror într-o poziție importantă în Parchetul General? Nu era normal ca CSM-ul să-i ceară demisia sau ca PSD-ul să organizeze un protest la ferestrele sale, îndărătul cărora tocmai el cercetează abuzuri, crime și alte fapte ale celei mai corupte clase poltice, după cum zice el și șeful său și scutitul său de dosar penal).

De ce am înșirat toate aceste absurdități și nonsensuri, pe care nici noi nu le prea înțelegem? Şi care, printre picățele, ne lasă totuși să întrezărim semnele unui stat controlat de un soi de poliție politică deghizată în servicii secrete și procurori, în judecători și inspector fiscali?

România de azi arată ca o butaforie construită să arate ca o democrație.

Rezoluția și documentul MCV de marți ne arată că parlamentarii și înalții funcționari europeni nu înțeleg nimic din ce se întîmplă în Romania și ce secrete ascunde această construcție butaforică, ornată cu aparențe democratice. Şi, din cînd în cînd, înțeleg doar ce le convine și ce le folosește în viața lor de acasă.

Altfel, nu pot să înțeleg de ce toată povestea protocoalelor a zburat din rezoluție și de ce funcționarea diabolică a binomului nu îngrijorează pe nimeni din țările cu pretenții democratice.

Şi de ce europenii înghit cu o plăcere nebună toate produsele de gîndire și organizare ale noii securități? ” !!!  🙂 😦 🙂

Alioșa .

Un răspuns to “13 NOIEMBRIE 2018, ziua TRĂDĂRII NAȚIONALE !!!”

 1. Aliosa Says:

  @ ALLL !!!
  Ca o completare a celor sus postate ,
  postez prin ” copy paste” următorul material :

  ” Globaliștii din Parlamentul European au adoptat o rezoluție împotriva României, după ce legile justiției au fost adoptate.
  Globaliștii UE sunt cei care au creat Statul Paralel cu scopul de a jefui și controla România
  Scris de Departamentul de Investigații România (DIR)
  pe marți, 13 noiembrie 2018 Publicat în:
  Conspirații împotriva României, Uniunea Europeană
  Astazi, 13 noiembrie 2018, globalistii din Parlamentul European au adoptat o rezolutie impotriva Romaniei, sperand astfel sa opreasca legile justitiei, care au fost adoptate.
  Iata cum prezinta presa globalista din Romania aceasta situatie:

  “Parlamentul European a adoptat rezolutia dura privind respectarea statului de drept in Romania.

  Parlamentul European a adoptat, marti, la capatul unui an in care autoritatile de la Bucuresti au primit mai multe avertismente internationale sa opreasca modificarile aduse legislatiei din Justitie, o rezolutie extrem de critica privind respectarea statului de drept in Romania.

  Votul a fost covarsitor pentru adoptare. 473 de eurodeputati au votat pentru, 151 impotriva si au fost si 40 de abtineri. PNL a decis ca europarlamentarii liberali sa voteze rezolutia, insa cel putin unul – Theodor Stolojan – s-a abtinut.

  Contextul intern nu este deloc unul linistit, dupa plecarea (prin demisie sau demitere, inca nu e clar) a ministrului Victor Negrescu de la portofoliul Afacerilor Europene.

  Tot marti este asteptat si urmatorul raport MCV privind Romania, care, spun surse consultate de Ziare.com, nu va fi deloc bland cu autoritatile de la Bucuresti.“

  Globaliștii din Parlamentul European au adoptat o rezoluție împotriva României, după ce legile justiției au fost adoptate.
  Globaliștii UE sunt cei care au creat Statul Paralel cu scopul de a jefui și controla România

  “Statul Paralel” este o organizatie oculta creata de catre SUA si UE cu scopul de a jefui si controla Romania.
  Interesul globalistilor UE este acela ca Romania sa nu fie suverana, sa nu fie independenta, sa nu isi poata exploata propriile resurse, ci sa devina o piata de desfacere pentru multinationalele globalistilor.

  Din Statul Paralel fac parte romani tradatori, care au ales sa tradeze Romania.
  Fostul Presedinte al Cehiei, Vaclav Klaus, a afirmat ca Uniunea Europeana a intrat in faza post-democratica .

  Iata ce spune acesta:

  “Actualul sistem de luare adeciziilor din Uniunea Europeană este diferit de cel din democrațiile parlamentare clasice, testate de istorie. Într-un sistem parlamentar obișnuit, o parte din parlamentari susțin guvernul și o parte opoziția. În Parlamentul European, acest aranjament lipsește. Aici este promovată o singură variantă și cei care îndrăznesc să se gândească la o altă opțiune sunt etichetați drept dușmani ai integrării europene…

  Există, de asemenea, o mare distanță (nu numai în sens geografic) între cetățeni și reprezentanții Uniunii, care este mult mai mare decât este cazul în interiorul țărilor membre. Această distanță este deseori descrisă ca deficit democratic, pierderea responsabilității democratice (…)

  Mă tem că încercările de a accelera și de a aprofunda integrarea și de a lua decizii privind viața cetățenilor țărilor membre la nivelul european pot avea efecte care vor pune în pericol toate lucrurile pozitive realizate în Europa în ultima jumătate de secol.”[2]

  Asa-zisa “integrare in UE” a unui stat inseamna, de fapt, dezintegrare, caci prin aderarea la o structura de acest fel, o natiune isi pierde independenta si devina controlata de catre globalisti. Nu uitati ca, in mai 2018, Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a tinut un discurs in care l-a admirat pe Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii, fondator al comunismului. Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica.

  Globalistii sunt noii comunisti. Comunisti care nu se mai opun capitalismului. Globalistii sustin aducerea de imigranti in Europa, casatoriile LGBT, Big Brother, cenzura internetului, ateismul militant si sunt impotriva valorilor nationale.

  Astazi, se poate vedea cat se poate de clar ca Uniunea Europeana se manifesta ca Uniunea Sovietica. Un exemplu concret in acest sens este afirmatia comisarului european pentru buget, Gunther Oettinger, care a afirmat ca “Pieţele financiare îi vor învăţa pe italieni cum să voteze”.

  In Europa, nationalismul este in ascensiune, iar globalistii sunt in cadere libera. Este o chestiune de timp pana cand nationalistii vor ajunge sa conduca Europa. De ce? Pentru ca oamenii ii sustin, caci isi dau seama ca UE este Noua Uniune Sovietica ” !!! 😦 😦 😦
  Sursa : internetul .
  Alioșa .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: