Ce NU ȘTIU românii despre Gabriela Vrânceanu Firea &Pandele ………….

 

”   Ca să NU lungesc VORBA că se răcește  CIORBA, postez spre ȘTIINȚĂ un material despre ”  Clanul Pandele ” …………………..

” Clanul Pandele gazează PSD. Dragnea nu cedează…”Marea Neagră

Ce legătură este între atacul la baionetă al primarului general împotriva liderului PSD și legea exploatării resurselor naturale din Marea Neagră?

Citește și: Bugetul, mărul discordiei între guvern și Iohannis

Agitația dnei Gabriela Firea-Pandele măsoară rezistența lui Liviu Dragnea la presiunile pentru modificarea acestei legi în defavoarea României. Surse Q Magazine susțin că Dragnea, convins că orice compromis îi compromite de fapt supraviețuirea pe termen lung, este hotărât să nu cedeze. În ciuda atacurilor concertate din ultima vreme și a vizitelor ambasadorului Klemm sau a reprezentanților OMV (ieri) și Exxon (azi), Dragnea nu vrea să modifice Legea off shore în sensul dorit de stăini.Este decizia care îl poate păstra în istorie sau îl poate scoate din ea.

NIMIC NU E CUM PARE

Alegerea dnei Firea în vârful primăriei Capitalei, a fost rezultatul pactului între clanul latifundiarilor de Ilfov și PSD-ul debusolat după dezertările lui Victor Ponta, dar rămas singurul capabil să acumuleze uriașul flux de voturi negative generat de guvernarea neconstituțională a tehnocraților din Fanarul bruxellez.

Ce a determinat-o pe dna primar, fața umană a clanului cu pricina, care nu face nici un pas fără instrucțiunile prea cucernicului său consort, să denunțe pactul, cu scandal public și poale în cap, tocmai în acest moment istoric marcat de două bătălii majore: cea cu „statul paralel” și cea cu corporațiile petrolifere străine? Iată întrebarea!

Dacă în raporturile primăriei Bucureștilor, tot mai infestată de prestidigitatorii sulfuroaselor afaceri ilfovene, și Guvernul PSD au intervenit accidente de parcurs, problema se putea rezolva, fără costuri atât de mari, prin recurgere la sistemul verificat al șantajului și compromisului. Salvarea Speranței (evident, Cliseru) se putea obține și altfel decât dinamitand unul dintre principalii stâlpi de rezistență ai guvernării, pe ministrul de interne.

Dincolo de „dezvăluirile picante” ale „șoaptelor de sub plapumă”, care fac deliciul analiștilor de șanț și ratingul televiziunilor miluite, catilinarele dnei Firea-Pandele menționează și o serie de vicii reale și profunde ale modului în care funcționează PSD. Aceste vicii sunt însă și vechi. Ele sunt criticate de ani buni de alți lideri – am zice, autentici și consacrați – ai partidului – unii încă acolo, alții alungați – fără ca să fi găsit vreun ecou sau sprijin la dna Firea și clanul Pandele. Dimpotrivă, aceștia le-au băgat sub rogojină, căci poate mai trebuie și altă dată. Orice încercare de reformă a partidului său adoptiv a fost respinsă de dna Firea-Pandele în numele unității și al solidarității în luptă a acestuia.

De ce se schimbă tactica tocmai în acest moment în care PSD abia a început contraofensiva împotriva regimului autoritar-populist neobăsescian al Președintelui Iohannis și a brațului său înarmat, „justiția selectivă”?? Tacticienii oportuniști ai clanului ilfovean știu foarte bine că nu trebuie schimbați caii când căruța urcă dealul.

 

SĂ SE FI DAT FAMILIA PANDELE DE PARTEA „DICTATURII PROCURORILOR”?

Să fi făcut vreo tranzacție cu aceasta? La Ilfov principiile sunt sănătoase și aplicate cu sfințenie: cel mai bun adversar este cel mort. Sub nici o formă actualul sistem judiciar corupt nu le poate garanta impunitatea potentaților județului, pe termen mediu și lung. Cât privește viitoarea autoritate judecătorească aceasta este abia pe planșeta de proiectare și încă deschisă negocierilor.

Unii vorbesc despre veleitățile prezidențiale ale dnei Firea-Pandele. După „pandelizarea” Bucureștilor, „pandelizarea” României! De ce nu? Dacă tot a adunat cele mai multe voturi după Președintele Iohannis, după cum tot insistă să ne amintească anumiți corifei ai media, de ce nu ar râvni la numărul cel mai mare pur și simplu?

Pentru asta ea ar avea nevoie însă de o formațiune politică nu doar pregătită să iubească și să adopte trădători, dar și având eficiența electorală a PSD. Cine îndeplinește aceste condiții cumulative? Nimeni.

Baronii PSD și cercurile lor de fideli de multă vreme nu mai aud sau nu mai iau în seamă criticile la adresa partidului, oricât ar fi de juste. Când unitatea (în diversitatea intereselor locale) este singura strategie, orice luptă fracționistă este considerată a fi fără principii și purtătorii ei eliminați fără milă; inclusiv cu participarea celor care pe culoare le dau dreptate.

PNL, USR, PMP, MRI etc, și așa în penurie de alegători, nu vor da voturi primarului Capitalei, mult mai potrivit pe postul calului de bătaie. Îi vor lăuda, însă, „curajoasa” atitudine anti-Dragnea; care, în mare parte, reia chiar acuzele acestora. Ceea ce acoperindu-i prestația cu accente suburbane, de mirosul trădării, îi va îndepărta rapid și pe neutrii seduși în primă instanță, împingându-i înapoi către PSD sau către …dormitor.

ATUNCI DE CE SACRIFICIUL PIONULUI FIREA?

Nu rămâne decât un singur răspuns logic și acesta se bucură și de confirmarea surselor Q Magazine: „totul pentru terorizarea lui Liviu Dragnea; totul pentru obținerea cvasigratuită a hidrocarburilor românești din Marea Neagră, bijuteria recent descoperită a avuției noastre naționale!”

Liviu Dragnea și Hans Klemm, întâlnire de taină în biroul președintelui Camerei Deputaților

De ce trebuie terorizat președintele PSD? Pentru că, după numeroase acorduri cu „statul paralel”, toate încălcate de acesta, și ajungând, totodată, la limita compromisurilor prezente apte a nu compromite viitorul (personal și național), dl Dragnea a înțeles că singura șansă de a-și păstra libertatea (a sa și a membrilor familiei sale) stă în apărarea, pe cât se mai poate, a libertății, demnității și avuției naționale. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Citește și: Carmen Dan nu intră în jocul politic al Gabrielei Firea

Este această convertire sinceră sau ipocrită? Este ea irevocabilă sau efemeră? Este ea profundă sau superficială? Este strategică sau doar tactică? Cât timp este, ea trebuie sprijinită. Alternativa la sprijin este nu decapitarea lui Dragnea sau eliminarea „ciumei roșii”, ci abandonarea averii naționale și compromiterea ultimelor șanse de recâștigare a suveranității României.

Avem de a face, deci, nu cu o simplă trădare în relațiile de familie pesedistă, ci cu un act de trădare națională. Altul dintr-un lung și nefericit șir. Oricâte simpatii ne-ar trezi lamentațiile dnei Gabriela Vranceanu-Firea-Pandele, și oricât de antipatic ne-ar fi dl Liviu Dragnea, trebuie să înțelegem că sub ochii noștri se dă nu o luptă pentru supremație între Teleorman și Ilfov, ci una între actualii guvernanți legitimi ai României și corporațiile multi-naționale care vor să ne ia țara pe nimic.

Nu trebuie demonizate nici aceste corporații. În fond ele își apără interesele, iar investițiile și tehnologia lor ne sunt necesare. În confruntarea dintre ele și reprezentanții de vârf ai românilor, nu avem însă dreptul să confundăm partea baricadei pe care trebuie să ne așezăm. Pe timpul acestei confruntări dramatice, orice lupte intestine trebuie să înceteze.

Să nu lăsăm gazele din Marea Neagră să intoxice PSD, cum o face astăzi clanul Pandele, Ponta, Andronescu, C. Crețu & Co. Și mai ales să nu le lăsăm să omoare și așa incertul viitor al românilor. Dacă pentru asta luptă Liviu Dragnea – și se pare că așa stau lucrurile – atunci el să fie! „Cu-atât mai bine țării / Și lui cu-atât mai bine!” !!!   🙂 🙂 🙂

Sursa :

https://www.qmagazine.ro/clanul-pandele-gazeaza-psd-dragnea-nu-cedeaza-marea-neagra/

Alioșa :   ”  Ha-ha-ha ”  !!!  🙂 🙂 🙂

3 răspunsuri to “Ce NU ȘTIU românii despre Gabriela Vrânceanu Firea &Pandele ………….”

  1. necenzuratblog Says:

    Povestea cu ,,intoarcerea armelor” impotriva lui Dragnea probabil este un joc de culise.Firea , care pana daunezi era mana dreapta a lui Dragnea ? Nu prea cred…………………..Si Tariceanu candidat?

    Ptiu drace!!!!!!

  2. La Noi ca la Nimeni ( P.a 36-a ) !!! | Alioşa Says:

    […] ROMÂNIEI, țară NATO și UE 🙂 condusă de primărița Gabriela Vrînceanu Firea& PANDELE https://amintiriamintiri.wordpress.com/2018/09/07/ce-nu-stiu-romanii-despre-gabriela-vranceanu-firea… sunt 500 de ȘCOLI fără AVIZ de la ISU […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: