Prietenii PENSIONARILOR militari……….

” PRIETENUL la NEVOIE se CUNOASTE ”  spune-o vorba din POPOR ! 🙂 Decat asa hal de PRIETENI, mai bine BEAU o CANA cu VIN de buturuga din al meu ULCIOR !!! 🙂  🙂  🙂

Asociaţia Militarilor în Rezervă „R-26500”


Din perlele stupizilor formatori de opinie (pentru fraieri) … Bogdan Chireac și Ecaterina Andronescu! Și câți ca ei mai sunt!

Posted: 26 Feb 2018 03:08 PM PST

Perlele sunt selectate dintr-o emisiune a unui post de televiziune, difuzată în seara de 26 februarie 2018 ! În care subiectul principal era legat de … pensiile românilor!
Bogdan Chireac (gurist de profesie, în sistem … privat, adică nu știe să facă nimic concret, câștiguri financiare barosane în urma unor afaceri multiple cu statul): „- Toți românii trebuie tratați egali la pensii, respectiv după principiul contributivității! Așa cum eu voi beneficia de pensie din fondul meu – după cât contribui acolo, așa trebuie să beneficieze toți românii!”
 
Notă: Marele revoltat contra pensiilor militare de stat, dar niciodată revoltat și pentru încălcarea pentru militari a 12 categorii de drepturi și libertăți fundamentale și constituționale, face o eroare echivalentă cu prostia sublimă! Absolut nici un român care contribuie la sistemul public de pensie, nu are fond personal de acumulare a sumelor cu care contribuie la sistemul public! Astfel, Bogdan Chireac nu a aflat încă faptul că principiul contributivității obligă de fapt pe angajații de astazi să achite pensiile contributive ale pensionarilor de astăzi! Nici un contribuabil la fondul public de pensii, neacumulând nici un leu la propriul fond de pensie, fond care de fapt nici nu există!  Cu alte cuvinte, Bogdan Chireac prin sustinerea ca fiecare român să beneficieze de pensie după sumele acumulate la propriul fond de pensie, susține de fapt ca propria pensie, precum și ale românilor care urmează să se pensioneze, să aibă cuantumul de … zero lei!
ModeratoareaDovedind tact, a ignorat confuzia impardonabilă a guristului Bogdan Chireac, extrem de convins în stupiditatea lui că contribuțiile sale la fondul public, se adună undeva într-un cont personal al său și numai al său!
Așa că moderatorea a dorit să sublinieze un fenomen extrem de periculos pentru pensiile contributiveContributive – așa cum se întâmplă în realitate, nu în sensul eronat așa cum  a fost priceput de Bogdan Chireac!
Astfel, moderatoarea a reliefat faptul că de fapt, pensiile contributive nu se raportează la cât a contribuit fiecare cândva, ci la niște plăți ale pensiilor în curs, achitate de angajații în curs! Moderatorea ridicând pe drept problema,  că angajații în curs sunt atât de puțini și se vor împuțina în ritm constant și în anii următori! Urmare a faptului că extrem de mulți români apți de muncă, au decis și decid permanent, să lucreze în străinătate! Moderatoarea a dat și un exemplu: 3,5 milioane români au plecat numai din 2012 să lucreze în străinătate! Moderatorea dând dovadă de un realism deosebit, a stabilit și motivul migrației masive a forței de muncă: din cauza salariilor extrem de mici din România și care nu le pot susține existența! Nedumerirea perfect întemeiată a moderatoarei, fiind ca în condițiile migrației accentuate a forței de munca, cine va plati în final, pensiile contributive? La ce nivel? Întrucât aceste pensii contributive, nu au la bază fondul personal acumulat de fiecare contributiv, ci o formulă care poate varia oricând, azi cu un cuantum mai mare, pe viitor cu cuantum la 1/2 sau la 1/4 față de cel astăzi, ș.a.m.d.!
De reținut, fața de … ipocrit surprins a lui  Bogdan Chireac, asupra faptului că moderatoarea i-a stricat teoria fondului personal contributiv și care nu există!
Ecaterina Andronescu (tot gurist de profesie, dar în sistem … bugetar! Universitară, deci câștigă bani de bani! Nici ea nu știe să facă nimic concret, fiind parte a învățământului superior super-teoretizat românesc, care după cum se cunoaște, fabrică pe bande rulantă zeci și sute de mii de șomeri … licențiați și masteranzi).
Ecaterina Andronescu recunoaște că migrația forței de muncă, determină nesustenabilitatea sistemului public de pensii! Dar universitara, … găsește miraculoasa soluție! Și care ar fi … creșterea demografică, respectiv a natalității! Profesoara universitară și doctor, apreciind că …
Ce dracu’ să mai aprecieze Ecaterina Andronescu, stupiditatea universitarei fiind … monumentală! Păi … degeaba crește natalitatea, pt. că asta nu înseamnă și creșterea angajaților români care să susțină sistemul public de pensii! Din moment ce moderatoreaa stabilit în clar că românii pleacă cu milioanele în străinătate, nu din spirit aventurier, ci din cauza salariilor extrem de mici din România și care nu le pot susține existența! Prin urmare, degeaba se dubleaza natalitatea, întrucât potențialii angajați ai viitorului, tot în străinătate vor migra pt. a putea supraviețui!
Bogdan ChireacSe bagă singur în seamă! Și găsește … soluția supremă! Creșterea vârstei de pensionare, va diminua numărul pensionaților și astfel sistemul de pensii va deveni perfect sustenabil! ” – Că așa este în toate statele, știm că toate statele au probleme cu sistemele de pensii, așa că au crescut vârsta de pensionare!”
Notă:Perfect, numai că stupidul formator de opinie, intră de fapt în pielea renumitului doctor nazist, Mengele! Întrucât, Bogdan Chireac omite să spună că de fapt, în statele la care face referire, creșterea vârstei de pensionare, este determinată de creșterea speranței de viață a populațiilor statelor respective! Astfel încât fiecare pensionar, să aibă garantat un statut de pensionar de minim … 20 ani, în viață (media este de … 25 ani)! Pe când în România, pensionarii români mai au speranța de viață după pensionare, de cca. 5 ani – bărbații și de cca. 15 ani – femeile! Un fenomen calculat de politic, într-un mod extrem extrem de morbid!
Altele. La emisiune a participat și un fost parlamentar, agreabil de felul său, deși cam … poet! A încercat să spună că vârsta de pensionare trebuie să fie direct proporțională cu speranța de viață! Dar a intervenit brusc … pauza de reclamă, și apoi s-a terminat emisiunea!
Nici moderatoarea, nici invitații, nu au realizat referiri la … grozăvia care îi așteaptă pe mai tinerii angajații de astazi, privind viitorul pensiilor lor contributive. Când de exemplu, începând cu anul 2030, în baza Legii nr. 263/2010 privind sistemul public de pensii, dispare cea mai importantă componentă de menținerea a puterii de cumpărare a pensiilor contributive. Componentă care este actualizarea anuală a pensiilo contributive, cu 50% din creșterea salariului mediu brut pe economie, prevedere care dispare din legislație începând cu anul 2030 (a se vedea Art. 102/6)! Anul 2030 reprezentând de fapt, faza terminală a sistemului public de pensii, așa cum a fost abitir calculată de politicieni!
Notă!
Militarii care nu au înteles exact de ce guristul Bogdan Chireac are un mare ghimpe contra pensiilor militare, sunt rugați să citească articolul de aici! Este doar un tradițional afacerist cu bani de la bugetul de stat, achitarea pensiilor militare – periclitându-i propriile afaceri cu statul! Respectiv, propria-i bunăstare de … zeci de milioane de euro smulse de la stat!

C.C.O.M. „R-26500 Elita”

Sursa : internetul .
Aliosa .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: