” Pentru unii, MUMĂ, pentru alții, CIUMĂ ” !!!

În  loc de motto:

Uite  ce BOGAȚI sunt………………….

2-bd-1-25col-260-doar-ioana.jpg

Ioana Băsescu şi Radu Pricop s-au căsătorit în secret în anul 2014 şi au un băieţel pe nume Radu
Bine ascunsă în pădure, fără ca străinii să poată avea acces la ea, vila în care locuieşte Ioana Băsescu (40 de ani) împreună cu familia impresionează atât prin dimensiuni, cât şi prin amplasament. Se pare că fiicei celei mari a lui Traian Băsescu îi plac vilele dichisite şi spaţioase. Ce noroc că soţul ei are una pe malul lacului Snagov!

Complet albă, cu parter şi un etaj, sprijinită înspre lac pe şapte coloane, cu piscină acoperită, ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni, „palatul” lui Radu Pricop şi al Ioanei Băsescu e desprins parcă din filmele cu bogătaşi. Soţul Ioanei, un avocat foarte priceput, se pare, a achiziţionat terenul în anul 2013, înainte de căsătoria cu fiica preşedintelui, din 2014.

Avocatul Radu Pricop, un tătic model

Frumoasa vilă, în formă de „L”, se află la 40 de kilometri depărtare de Bucureşti, în pădure, bine ferită de ochii curioşilor. Domeniul pe care este situată casa are circa 2.300 de metri pătraţi şi se află între alte două domenii, unul al lui Omar Hayssam, celălalt al ruşilor de la Alro. Specialiştii în domeniul imobiliar susţin că numai terenul costă în zonă 700.000 de euro, iar vila, alte 700.000 de euro. Asta înseamnă 1,4 milioane de euro.

Vila din Snagov este bine ascunsă în pădure şi e înconjurată de garduri înalte
Foto: Mihai Ionescu

Domeniul de 2.400 mp are deschidere la Lacul Snagov
Captură: Antena 3

 

Ioana Băsescu este obişnuită însă să locuiască în vile scumpe şi luxoase. În anul 2002, înainte de a se căsători cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul, ea a primit cu titlu de donaţie de la tatăl său o vilă în Otopeni, pe care a vândut-o în 2005. Anul următor, când deja era căsătorită cu primul soţ, Ioana a cumpărat o vilă în cartierul Domenii din Capitală, apoi, în 2006, o vilă în Corbeanca. Pe aceasta din urmă, o vinde după divorţul din acelaşi an. De asemenea, ea rămâne cu un etaj din vila aflată în cartierul Domenii, celălalt etaj rămânându-i lui Bodo. Periplul imobiliar al Ioanei nu se încheie însă aici. În 2008, ea cumpără un penthouse într-un cartier de lux din nordul Capitalei, pe care se pare că ar fi plătit 1,5 milioane de euro şi în care a locuit până să se mute cu actualul soţ la Snagov.

Elena Băsescu locuieşte în casa din Mihăileanu

Elena Băsescu îşi ia fiica de la grădiniţă şi intră în vila controversată

Nici mezina preşedintelui, Elena Băsescu (37 de ani) nu e mai puţin pretenţioasă decât sora ei. După ce a părăsit casa părintească, în 2012, când s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, s-a mutat cu soţul într-un apartament dintr-un complex rezidenţial de lux aflat în centrul Bucureştiului. Locuinţa de 130 metri pătraţi a fost primită ca dar de nuntă de la părinţii lui Bogdan Ionescu. În 2016, după divorţ, EBa s-a mutat cu cei doi copii ai cuplului într-un alt cartier de lux, respectiv „Stejarii” din pădurea Băneasa. În ultima vreme însă, ea a fost văzută tot mai des alături de copii la apartamentul deţinut de familie în casa din strada Mihăileanu, despre care se spune că tatăl său şi l-a făcut cadou pe vremea când era primar al Capitalei.

Traian Băsescu, vilă de protocol

Traian Băsescu s-a mutat în fosta casă a lui Petre Roman

Din iunie 2015, după ce şi-a încheiat mandatul de preşedinte al României, Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, locuiesc într-o vilă de protocol, pe strada Gogol din Capitală. Aceasta a fost, timp de mai mulţi ani, casa în care a locuit Petre Roman cu prima soţie, Mioara, care a rămas singură aici după divorţul de omul politic. Vila din cartierul Primăverii are parter şi etaj, cinci camere şi două camere de serviciu. La parter se află un hol, sufrageria, bucătăria, o cameră de aşteptare şi o baie de serviciu. La etaj sunt trei dormitoare şi o baie. Cu totul, 166 metri pătraţi, spaţiu locuibil. Curtea are în jur de 500 de metri pătraţi. Conform legii, orice preşedinte al României, la final de mandat, are dreptul de a primi o locuinţă din partea Guvernului, prin Regia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RAAPPS).

Sursa :

https://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-palatul-de-14-milioane-euro-al-ioanei-basescu

Alioșa .

2 răspunsuri to “” Pentru unii, MUMĂ, pentru alții, CIUMĂ ” !!!”

 1. Beta Says:

  Cine poate oase roade, cine nu, nici carne moale spune un vechi proverb romanesc.
  Daca ar fi dupa mine, i le-as confisca pe toate cat rau a facut tarii. Nu-mi place nici ideea ca dupa ce termina mandatele sa li se dea case presedintilor. Desigur sa li se asigure un birou mai acatarii pentru a putea primi acolo oficialitatile cu care ar mai colabora desi nu am auzit pe vreunul sa aibe asemenea activitati.
  Eu sper sa vina ziua adevaratei judecati si sa raspunda in fata legii si a romanilor acest ticalos. Dupa ce o sa fie condamnat sa i se ia totul ca le-a facut prin tradare de tara si popor.
  Sa Dea Dumnezeu sa apucam si zilele dreptatii in tara asta ❤

  • Aliosa Says:

   Bună dimineața stimată și fidelă prietenă virtuală, ANDA ! 🙂
   Ca să nu răspund punctual fiecărei propoziții/fraze,
   îți mărturisesc cu toată sinceritatea și cu mâna dreaptă pe INIMĂ 🙂
   că sunt DE ACORD în totalitate cu spusele Domniei Tale !!! 🙂 🙂 🙂
   Iar ca să dau un EXEMPLU și mai la ZI ,
   cei 7 ( șapte ) MINIȘTRI ai EDUCAȚIEI din perioada 2003 și până ce DNA a DESCHIS dosarul MICROSOFT în care ROMÂNIA a fost FURATĂ de vreo 60 de MILIARDE de DOLARI americani ,
   a fost CLASAT 😦 😦 😦
   iar miniștrii în cauză de PUȘCĂRIE au SCĂPAT !!! 😦 😦 😦
   În următoarea postare de vei intra,
   cu mare UIMIREA vei CONSTATA,
   că cele SPUSE de tine 🙂
   și cu completările aduse de mine 🙂 🙂
   au FOARTE MARE LEGĂTURĂ cu PROVERBUL cu care ai început COMENTARIUL de mai SUS ! 🙂
   Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT dragă Anda ! 🙂
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: