Lasagna de Vinete (Parmigiana)

HopeLess

Astăzi m-am decis să „inaugurez” o nouă categorie – Food & Delights -, una cu şi despre rețete, cu şi despre mâncare şi delicatese culinare, primite de la diferite persoane şi experimentate de-a lungul timpului.

Enjoy! 😊
Ingrediente:
– vinete;
– ouă;
– făină;
– ulei;
– roşii;
– usturoi;
– caşcaval;
– sare/ piper/ oregano.

Preparare:
Vinetele crude şi necurățate se taie rondele subțiri (mai subțiri decât grosimea unui deget, aprox. 1cm.).
Pe un platou, se pune un şervetel de hârtie, peste el se pun rondele şi se presară sare mare de bucătărie ca să iasă apa din vinete.

Într-un bol, se bat 3-4 ouă întregi, un praf de sare/ piper şi o lingură-2 de făină.

Uleiul se încinge bine (mult ulei, baie de ulei), şi rondelele de vindete date prin compoziția de ou şi făină, se fac pané.

În vasul de yena se pune un pic de sos…

Vezi articol original 107 cuvinte mai mult

Anunțuri

Un răspuns to “Lasagna de Vinete (Parmigiana)”

  1. Aliosa Says:

    @ ALLL !!!
    Cu ocazia zilei de ^ Adormirea Maicii Domnului ^
    un sincer și călduros
    La Mulți Ani 🙂
    Doamnelor și Domnișoarelor ce poartă numele de MARIA ! 🙂

    Alioșa ! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: