DIN CICLUL”GHICI GHICITOAREA MEA”:DE CE II SUSTINE ASASINUL ECONOMIC AL ROMANIEI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PE „ACOPERITII” DIN JUSTITIE!

Octavpelin's Weblog

Klaus Iohannis a anunţat, recent, printr-un comunicat de presă, că verificările dispuse de CSAT au scos la iveală faptul că în Justiţie nu există colaboratori sau ofiţeri acorperiţi ai serviciilor de informaţii. Fostul senator Sorin Roşca Stănescu susţine că acest lucru nu este adevărat, iar preşedintele a dezinformat opinia publică. Cum s-a ajuns aici? SRS explică într-un comentariu remis redacţiei stiripesurse.ro:

„Nu imi pot imagina ca presedintele a intrat intr-o stare de complicitate cu cei care au organizat si exploateaza “campul tactic”. Nu este genul. El nu este nici pe departe un Traian Basescu. Este un altfel de presedinte. Care, chiar daca isi doreste extinderea prerogativelor prezidentiale, o face in acord cu legea fundamentala si. in orice caz, nu in interes personal. De aceea, nu-mi pot explica prea usor cum de a cazut in aceasta capcana. Cum a ajuns el sa garanteze ca in Justitie nu exista ofiteri acoperiti.

 

Vezi articolul original 371 de cuvinte mai mult

Un răspuns to “DIN CICLUL”GHICI GHICITOAREA MEA”:DE CE II SUSTINE ASASINUL ECONOMIC AL ROMANIEI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PE „ACOPERITII” DIN JUSTITIE!”

  1. Aliosa Says:

    ALLL !!!

    Aliosa 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: