Vinul fiert

4 răspunsuri to “Vinul fiert”

  1. pinuccia513 Says:

    Buona serata Aliosa un caro saluto a te e famiglia!

  2. olegkean Says:

    Noi cei din republica ii zicem Izvar 🙂 cat despre el, eu il prepar in modul urmator. 1 litru de vin de casa, 2-3 linguri de miere si piper negru macinat. Il servesc cu orice ocazie, si cum spune bunicaa e singura bautura alcoolica permisa in post.

    • Aliosa Says:

      Buna dimineata Oleg !
      Bine ai ajuns aici ! 🙂
      La Multi Ani 2017 si toate ce iti doresti, sa ti se indeplineasca ! 🙂
      Ma bucura enorm vizita ta si mai ales RETETA originala si fenomenaa despre care NU stiam !! 🙂 😦
      La masa de pranz o voi pune in practica caci slava Domnului, am de toate : si VIN de CASA, si MIERE de ALBINE si PIPER,o mare CURIOZITATE dar si o mare PLACERE de a-l CONSUMA !!! 🙂 🙂 🙂

      Noi, cei din dreapta PRUTULUI strabun,
      folosim tot felul de ingrediente ( condimente) dar NU si MIERE de ALBINE ! 🙂
      Multumesc frumos pentru vizita, comentariu si RETETA ! 🙂
      O saptamana placuta ! 🙂
      Cu simpatie si prietenie,
      Aliosa 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: