KLAUS WERNER JOHANNIS SI-O DAT SINGUR SAH-MAT,PRIN AMANAREA DESEMNARII PROPUNERII CA PREMIER AL ROMANIEI DE CATRE ALIANTA PSD+ALDE+UDMR,A DOAMNEI SEVIL SHHAIDEH,DUPA SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI:VA FI SUSPENDAT DIN FUNCTIE PENTRU IGNORAREA VOTULUI POPULAR MAJORITAR IN FAVOAREA PSD,DAT DE ROMANI INALTA TRADARE SI SUBMINAREA ECONOMICA A ROMANIEI!

Octavpelin's Weblog

Imagini pentru IOHANNIS ,POZE

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că va desemna prim-ministrul României după sărbătoarea Nașterii Domnului.

„Consultările s-au încheiat după două zile, consultările, precizez cu partidele parlamentare. Am avut în cursul acestor consultări două propuneri pentru poziţia de prim-ministru: PSD a propus-o pe doamna Sevil Shhaideh, iar PMP l-a propus pe domnul Tomac. Pe de altă parte, între timp, s-a constituit o coaliţie majoritară în Parlament. O coaliţie formată din PSD, ALDE şi UDMR. În consecinţă, în zilele următoare, voi avea discuţii pe aceste teme, iar desemnarea va avea loc după Crăciun”, a afirmat șeful statului.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că decizia de amânare a numirii premierului face parte dintr-o strategie a lui Iohannis de a refuza propunerea Partidului Social Democrat. La România TV, Roșca Stănescu a declarat că deține informații conform cărora președintele României nu o va numi pe Sevil Shhaideh pe post de premier, deoarece este o „chestiune…

Vezi articolul original 72 de cuvinte mai mult

Reclame

3 răspunsuri to “KLAUS WERNER JOHANNIS SI-O DAT SINGUR SAH-MAT,PRIN AMANAREA DESEMNARII PROPUNERII CA PREMIER AL ROMANIEI DE CATRE ALIANTA PSD+ALDE+UDMR,A DOAMNEI SEVIL SHHAIDEH,DUPA SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI:VA FI SUSPENDAT DIN FUNCTIE PENTRU IGNORAREA VOTULUI POPULAR MAJORITAR IN FAVOAREA PSD,DAT DE ROMANI INALTA TRADARE SI SUBMINAREA ECONOMICA A ROMANIEI!”

  1. Aliosa Says:

    @ ALLL !!!

    Craciun Fericit celor ce ajung pe aici ! 🙂
    Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  2. Lis Says:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: