VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD TRUMP CARE A DEVENIT AL 45-LEA PRESEDINTE AL USA INCURCA TOATE PLANURILE REGIMULUI NAZIST BASISTO-JOHANNIST:”E PANICA -N SOBOLANIMEA LUI KLAUS WERNER JOHANNIS!”

Octavpelin's Weblog

Imagini pentru IOHANNIS,SOROS POZE

Alianța Noastră România, Partidul România Unită, Partidul România Mare, Partidul Forța Națională au felicitat, au salutat și au ”demonstrat că se poate” după victoria republicanului Donald Trump din SUA, noul președinte ales al Americii. 

Victoria lui Trump incurca toate planurile ticalosilor. Trei lovituri una dupa alta au zdruncinat sandramaua usturoiata a hegemoniei americane care sta sa crape: BREXIT, ERDOGAN si acum TRUMP. E panica-n sobolanime!
Romania trebuie sa se reorienteze cat mai rapid, daca vrea sa scape, sa intre intr-adevar in EUROPA careia ii si APARTINE! Nu sa stea ca otreapa a SUA in UE, unde nu o baga nimeni in seama pe buna dreptate, in asemenea circumstante, intr- o tara unde presedintele se declara sluga americanilor!
„Parteneriatul” cu leprele americane trebuie DESFIINTAT! SUA trebuie date afara din Europa, pentru ca Europa sa iasa de sub stupida vasalitate fata de aceste gunoaie care se zvarcolesc doar pentru a-si mentine hegemonia…

Vezi articolul original 611 cuvinte mai mult

4 răspunsuri to “VICTORIA REPUBLICANULUI DONALD TRUMP CARE A DEVENIT AL 45-LEA PRESEDINTE AL USA INCURCA TOATE PLANURILE REGIMULUI NAZIST BASISTO-JOHANNIST:”E PANICA -N SOBOLANIMEA LUI KLAUS WERNER JOHANNIS!””

 1. Anca V Says:

  Un nou dictator dupa Hitler…un nou SS ..O noua marioneta a diavolului(sau intruchiparea lui)Caracteristicile dictatorilor ca la prima vedere toti par a fi nationalisti dar se folosesc de asta doar ca perdea pentru a-si duce ei dictatura si manipularea in masa a oamenilor (naivi) nestiutori..inspre autodistrugere..lor..

  • Aliosa Says:

   Buna seara Anca V.!
   In primul rand, BINE ai VENIT in casuta-mi virtuala ! 🙂
   In al doilea rand, personal, respect OPINIA fiecarei persoane ce comenteaza postarea vizitata !! 🙂 🙂
   In al treilea rand, pana la proba contrarie, ii acord noului presedinte al SUA, prezumtia de nevinovatie !!! 🙂 🙂 🙂
   In al patrulea rand, te mai astept si cu alta ocazie dar pana atunci, iti doresc sanatate, bucurii si impliniri !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

   Aliosa 🙂

   • Anca V Says:

    Sunt convinsa 100%

   • Aliosa Says:

    Buna dimineata Anca !
    Anii care vor urma, ne vor arata daca ea asa sau nu,cum spui domnia ta ! 🙂
    ” Politica e o SABIE cu doua taisuri ” a spus NAPOLEON
    iar EU spun ca este cea mai PERVERSA indeletnicire omeneasca ! 😦
    As putea da zeci de exemple daca as fi sigur ca ai mai trece din nou pe AICI sa le citesti dar asa, voi da doar doua si care-s legate tot de demnitatea de PREDEDINTE de TARA :
    – in 2004 in campania electorala prezidentiala Traian Basescu a manipulat multimea cu sloganul mincinos ” Sa TRAITI bine ” 😦 In 2010 a TAIAT salariile BUGETARILOR cu 25 % samd…………..
    – in 2014 in campania electorala prezidentiala Klaus Werner Iohannis a manipulat multimea cu sloganul mincinos ” Voi fi un alt fel de presedinte ” 🙂 adica, NU jucator si ipocrit ca Basescu ! 😦 Acum , este la fel ca Traian Basescu daca nu cumva chiar mai rau………………
    In concluzie,
    – In campanii electorale se fac multe PROMISIUNI iar dupa ” ce-si vad SACII in CARUTA ” cei care le-au PROMIS, sunt LOVITI subit de AMNEZIE si fac ‘LUCRURI TRASNITE ” ! 🙂
    Multumesc ca ai trecut din nou pe AICI ! 🙂
    Toate cele bune, Anca ! 🙂
    Aliosa 🙂 ❤ 🙂
    PS ! 🙂
    Daca tot dialogam despre PRESEDINTI de TARA,
    putem continua dialogul virtual si pe
    http://aliosapopovici.wordpress.com/2016/11/09/
    Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: