Cum să păstrezi pepenele roșu până la iarnă

racoltapetru6

O metodă genială ca să păstrezi pepenele roșu până la iarnă

Imagini pentru poze cu pepene rosu

Nu ți-ar plăcea să mănânci o felie de pepene roșu dulce și zemos de Crăciun? Ei bine, există o metodă genială care te ajută să păstrezi pepenele roșu până la iarnă! Nu te-ai fi așteptat la asta? Dar, la fel cum poți să păstrezi mustul fără să fermenteze și să-l consumi toată iarna, există și o metodă să ai pepene roșu proaspăt la iarnă. Și nu vei fi nevoită să-l cumperi din supermarket dacă îți este poftă, ci vei avea un pepene roșu dulce și zemos crescut în sezonul lui.

Iată cum poți să păstrezi pepenele roșu până la iarnă și care este metoda secretă! În primul rând trebuie să te asiguri că ai ales un pepene roșu bun. Pentru asta trebuie să cunoști câteva secrete ale producătorilor, pe care le găsiți aici.

O metodă genială să păstrezi…

Vezi articol original 193 de cuvinte mai mult

Anunțuri

3 răspunsuri to “Cum să păstrezi pepenele roșu până la iarnă”

  1. racoltapetru6 Says:

    Poftă mare la pepeni roșii, acum, dar și de Crăciun! 🙂

    • Aliosa Says:

      Marturisesc cu toata sinceritatea ca toata luna AUGUST, am CONSUMAT ZILNIC ca DESERT,
      cate 2-3 felii de PEPENE ROSU ! 🙂
      La CRACIUN voi consuma PEPENE ROSU MURAT imbibat cu TUICA , adica,” sub INFLUENTA bauturilor alcoolice ” !!! 🙂 🙂 🙂
      O zi faina ,Petru ! 🙂

  2. Aliosa Says:

    @ ALLL !!!
    Buna Dimineata Prieteni ( PRIETENE) ! 🙂

    O saptamana Minunata Va Doresc !!! 🙂 🙂 🙂
    Aliosa ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: